Bulantı yoksa cinsiyet erkek mi?

Yani benim bir kızım var bu sefer de erkek olmasını istiyorum en azından ondan da olsun sağlıklı olsun tabii ki de inşallah

1 Beğeni

Erkek mi oldu kıyamam ya üzüyor işte bu durum :grinning:

Ama eşim yine kız istiyor kız olacak diyor galiba Offf bilmiyorum

Hepimizin önceliği o canım inşallah gönlümüzce olur :face_holding_back_tears::purple_heart::pray:t2:

Yok ya sağlıklı olsun yeter de ama belirtilerimi falan araştırıyodum hergün ayni kız gibiydi​:joy::joy::woman_facepalming:çok yükselmiştim kız diye

1 Beğeni

Kıyamam ya :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hiç belli olmuyo canım ilk gebeliğimde hiç kusmadım erkekti bundada çok kustum kesin kız dediler ama buda erkek :blue_heart:

1 Beğeni

Ay maşallah maşallah sağlıkla doğsunlar inşallah :pray:t2:

1 Beğeni

İlk gebeliğimde ilk 3 ay aşırı bulantı yaşadım, kızım oldu. İkinci gebeliğimde bulantı pek yaşamadım. Yine kızım oldu. Bu tarz belirtilerin cinsiyetle alakası yoktur :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Benim hamileliğimin başından beri mide bulantısı kusma yaşıyorum doktor erkek dedi

1 Beğeni

Hiç bulantı olmadı bebeğim kız bence alakası yok

1 Beğeni

Ilk gebeligimse hic bulanti ve kusma olmadi erkekti.bu gebeligimde cok kustum.bu da erkek :slight_smile:

1 Beğeni

Sabah safra cikarmakla baslayip gunde en az 3 defa kusuyorum . Prilam kullanmama ragmen bulantim ve yanmam cogu zaman gecmiyor ama erkek bebisim olacak . Belirtilerin cinsiyetle alakasi yok kesinlikle … Gebeligin kolay gecsin ve rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim de ilk gebeliğim bakalım ne çıkacak :grinning::purple_heart::cry:

Hepsi hurafe desenize valla çürüttün bu düşünceyi :grinning::raised_hands::orange_heart:

Ayy darısı başımaaa :face_holding_back_tears::nazar_amulet:

Geçmiş olsun canımmm şifanı bulursun tez zamanda inşallah :pray:t2: amin hepimiz inşallah :pray:t2: vaktiyle, sağlıkla​:purple_heart:

1 Beğeni

Amiiiin :heart::star_struck: