Bugün Hava Kaç Derece?

Bu gece yağmur yağdı burda,hala hava bulutlu,mis gibi temiz hava aldik bu gun bebislerimle​:hugs:

1 Beğeni

Ohhh ne kadar güzel :grin::star_struck: @baby_ugur

1 Beğeni

Yanıyoruz bugün :hot_face:

Hava esintili ama nasıl sıcak esiyor oyyy, durduğum yerde terliyorum :hot_face::hot_face:

1 Beğeni

3 Beğeni

2 Beğeni

Hala yaniyorum ama malesef

2 Beğeni

40 derece görünüyor ama bence hissedilen 60 derece olmalı:melting_face::melting_face::hot_face::hot_face: konum Urfa :melting_face:

1 Beğeni

1 Beğeni

Klima açık ama hala terliyorum :rofl::rofl:

1 Beğeni

ANKARAA yanıyor resmen hissedilen 41 diyor ama ben 50 hissediyorum oturdugum yerde su gibi oluyorum :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

Bugün donuyoruz ciddi anlamda :cold_face: Balkan soğuk hava dalgası geliyormuş buraya, tüm camları kapattık soğuktan :cold_face::cold_face:

Dün yanıyorduk, bugün donuyoruz :rofl::rofl::joy::joy:

Hiss edilen +38​:hot_face:

Aksama yagis gorunuyo bakalim

Benim bulundugum yerde 38° sıcak var :woozy_face:

1 Beğeni

Allah yardimciniz olsun

1 Beğeni

Havalar serinledi sanki ha :wink:

Havalar nasıl hissettiriyor size ? Hamişler biraz da olsa rahatladınız mı ? Yeni analar serin havalar iyi geldi mi ? :smiley:

1 Beğeni

Gerçekten insanoğlu çok nankör sıcakken sıcak diyorum soğukken çok soğudu bir türlü memnun olamıyorum ve hasta oldum şuan havadan da hamileliktende nefret ettim :face_with_hand_over_mouth: doğurup rahatlamak istiyorum

2 Beğeni

Kıyamam sanaaa :blush: Az sabret. Çok az kaldı zaten. Havalar serinleyince ohh be dedim

2 Beğeni

Burda da havalar soğudu geceleri üşüyorum. :pleading_face:

1 Beğeni