@İlknur yaaa çok iyi mis gibi hava izmirden sonra tayin icin yazacağım yer sivas zaten
@İlknur Ayy ne şanslısın Kıymetini bil
Bende eşimi darlıyorum sıcaaak diye benim hormanlarımla ilgili sanırım
Son üç gündür 41-43 derece arasında bizim burda da sıcaklıklar. Ev zaten güneu cephede güneşin doğuşundan batışına kadar her dk daki güneşi alıyor. Dün temizlik için bi ablama gelmişti kadın evde duramadı sıcaktan hastalandı
@İlknur Sen darlıyorsan benim başını didiklemem lazım o zaman Şaka maka hormonlardan yaa. Ben de aşırı ötesi terliyorum mesela. Öyle böyle değil ama. Eşim de gece serin diyor, senin hormonlardan öyle diyor. Ahh bu hormonlar, coşacak zamanı buldular
@Glsh887 Allah’tan benim evim hep yüksekte hem de gün ışığı çok güzel alıyor ama güneşi direkt almıyor. Bir de güneşi direkt alsa her dk fenalık geçirirdim herhalde. Allah yardımcımız olsun arkadaşım
İlknur hanımcığım Sivas’la olan alakanız nedir acep?
Aslen Malatyalıyım orada yaşıyordum ama eşim Sivas’a atandı . Evlendikten sonra da Sivas’a geldim , bir senedir Sivastayız. Başka hiç bir bağım yok
Amin @NURAN cımm
Hahahaha Sivas görünce gözlerimden 58 fırladı da heyecanlandım
ben de Sivaslıyım ama büyük dedeler Arguvan’dan gelmişler
Benim eşim Arguvanlııı @Betuesk sivaslı
Hele gel, gel Sivas’a derdin tasan da varsa
Havası sert insanı mert
Yiğidoyu sorarlarsa
Benim babam Kayserili Annem sivaslı Hayret Kayserililer Sivaslılara nasıl gelin vermişler derler burda hep
Eşim Sivasta yaşıyor, Sivasa gelin geldim Anne ocağı
Hahahaha siz tam Sivaslı olmuşsunuz zaten
İki taraftan biri Sivaslıysa diğer tarafın önemi yok, siz kesinlikle Sivaslı oluyorsunuz evet maalesef memleket ayrımı çok yapılıyor, bana da Sivaslıyım dediğimde “OLSUN” diyorlardı, olsun hahahahahaha
Kayseriyle sivas birbirini sevmiyor ya bir de. Geçmişte bir Kayseri-Sivas maçında baya kavga çıkmıştı. Hatta ölü falan vardı. Eşim der ki, eskiden 38 plakalı araçları Sivas şehir girişinde durdurur sokmazlardı. Aynı şekilde Kayseri de 58’lileri sokmazmış. Tabi zamanla nefret azalmış ama hala bir gıcıklar birbirlerine
Ben ve bebeğim o nefretin aşk meyvesiyiz
Aaa hiç bilmiyordum bunu bu nefreti sizin bebeniz yenecek
Seferoğulları ile Tellioğullarının küçük meyvesi
Bence hissedilen 50 derece olmalı Diyarbakır dayım izinliyim Urfa’ya gidincede orda da hissedilen 60 derece olur
@Betuesk hahahq gelcem gelcem ama once bir doguya gitmem lazım