Bugün Hava Kaç Derece?

Kızlar hadi bulunduğumuz yerlerdeki hava durumlarını paylaşalım.

Başka şehirlerin kaç derece olduğundan da bilgimiz olur en azından :blush:

1 Like

1 Like

Edirne’de yaşıyoruz biz. Burası şu an 31 derece, gün içinde de 37 ye kadar yükseleceğini gösteriyor hava durumu :hot_face::hot_face::hot_face:

Bu gün biraz rüzgarlı hava ama sıcak rüzgar.

1 Like

Yaniyoruzz​:hot_face:

1 Like

@Giz9435 İzmir güne direkt 34 dereceyle başlamış :hot_face::hot_face::hot_face: Allah yardımcınız olsun :pray:

Bizim bazı bölgeler var sıcaklık 45 kadar çıkıyor.Mesela benim dolduğum bölge Azerbaycanın en sıcak yerlerinden biri.Siz galiba ilçe söylüyorsunuz bizler rayon söylüyoruz:)

1 Like

Rayon ne demek ki ? :face_with_hand_over_mouth: Biz şehir olarak söylüyoruz :blush:

Bizlerde de var şehir.Bazı bölgeler şehir adını almış,bazıları rayon.:face_with_peeking_eye:

1 Like

@NURAN Amin insallah hepimizin valla mahvoldum ilk defa bu kadar kendimi kötü hissediyorum :grinning:

1 Like

@Giz9435 3 gün öncesine kadar burası da feci şekilde yanıyordu. 45 lere kadar çıkmıştı sıcaklık. Şükür 3 gündür serin gidiyor, 2 gecedir rahat yatıyorum ben de

@NURAN klima vs olmasa uyku uyuyamicaz 2 gun oncesinde bayagi fenaydi simdi biraz daha iyi şükür :blush:

1 Like

Vantiratörüm olmasa yaşayamam her halde :rofl::rofl: eşimde zerre ter yok şıp şıp terliyorum
Bulunduğum yerde için akdeniz iklimi var

1 Like

1 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Doğumu kolaylaştıran egzersizler (videolu)

@Giz9435 Yaa bizim klimamız vardı aslında. Ama Hatay’dan Edirne’ye taşınınca sattık çünkü Edirne’de gerek duymazsınız dedi herkes. Ahh keşke satmasaydık :hot_face::hot_face:

2 Likes

@Cansu Benim de eşimde zerre ter yok. Bana diyor ki ‘Senin hormonlar var aşkım hormonlar, ondan böyle’ diyor :joy::joy::joy::joy:

1 Like

Benim eşim de sen neden bu kadar terledin diyor :smiley:

1 Like

Ya muhakkak lazim oluyor valla :smiling_face_with_three_hearts: dogu bati fark etmeksizin her evde olmali bence :grinning:

2 Likes

Ben şükrettim sizin hava durumlarını görünce :joy:

4 Likes

Sakarya/Akyazı

3 Likes