Merhaba arkadaşlar, bugün rahim yetmezliği için serklaj olacağım yani rahim ağzım dikilecek. Doktorum operasyon esnasında amniyon sıvısı delinebilir risk var ama bu operasyonu olmazsan bebeklerin kesin erken doğum olur o yüzden senin seçme şansın yok dedi. O kadar çok korkuyorum ki ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı. Kızlarım ile kurduğum hayallerin yarım kalmamasını istiyorum nolur bizim için dua edin bize okuyun kızlarım iyi olsun operasyon güzel geçsin. Nolursunuz bugün benim sizlerin dualarına çok ihtiyacım var. Daha çok küçük bebeklerim 16+5 günlük bugün daha onlarla gidecek çok yolumuz var. Nolursunuz dua edin çok korkuyorum.
Icini ferah tut canim insallah kolay ve guzel gecer operasyonun dualarim seninle rabbim prenseslerini sana bagislasin seni de onlara korkma rahat ol Allaha guven
@Mevylinn birşey olmayacak Allahın izniyle, dua’mızı dürüst dileyelim güzel düşünelim güzel şeyler olsun
Merhaba kızlar ben yine doktor kontrolüne geldim aslında geçen hafta salıydı ama doktorum izinli olduğu için bugüne kaldı. Bugün rahim kalınlığım ölçülecek. 16+5 olmamıza rağmen dünden beri ağrım ve sancılarım kesilmiyor. Çok korkuyorum lütfen bizim için dua edin dualarınıza çok ihtiyacımız var. Dün bebeklerim birden taş gibi oldu canım çok yandı şu an sıra bekliyorum lütfen güzel haberler alayım.
canim naptin
@Mevylinn merhaba nasılsın muatnee oldun mu
Yazamadım kusura bakmayın çok şükür bebeklerim iyi ama rahim kısalmış kan verdim anestezi onayı alacağım yarın rahime dikiş atılacak. Çok üzgünüm doktorum riskli olabilir dedi ama başka şansım yokmuş dikiş atılmazsa kesin düşük olur dedi. Moralim çok bozuk lütfen bebeklerim için dua edin Allahım onları bizden almasın.
Moralim çok bozuk hala ağrılarım var yarın dikiş atılacak. Dua edin ne olur herşey yolunda gitsin.
allah yardimcin olsun hersey guzel olcak morelini bozma bebişler etkilenmesin
Çok ağladım ancak kendime geldim moralimi iyi tutmaya çalışıyorum umarım bu korkulu zamanları ne zamanlardı diyerek bebeklerim kucağımda anacağım zamanları görürürm.
aglarsan bebislerin etkilenir biliyosun guclu olmak zorundasin canim bisey olmicak kac kisi rahim kisaligi yasiyor burda guclu ol
@Mevylinn hiç moralini bozma lütfen, rahime dikiş atılması artık sık rastlanan bir durum oldu ama çok şükür genel itibariyle gebelik sağlıklı bir şekilde sonuçlanıyor, Allahın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim kızlar. Moral oldunuz bana. Dualarınızı esirgemeyin bizim için inşallah çok daha iyi olacağız.
Cok gecmis olsun. Daha once yazismistik. Haftaniz cok degil bu bir avantaj. Serklajdan hic korkmayin. Banada 13. Haftada onlem amacli atildi. Suan 24. haftanin icerisindeyim.
Çok teşekkür ederim. Korktuğum tek şey bebeklerim sıvısının patlaması umarım böyle bir durum olmaz. Sonrasında ne yaptınız nelere dikkat ettin bende öyle yapayım
Korkmayin haftaniz daha küçük. Sonrasinda bir bucuk ay hep yattim. Ev isi, agir isler yapmiyorum. Suan calisiyorum. işim masa başı oldugu icin yorulmuyorum.
Durumunuzdan haber ederseniz sevinirim. Allah yardimciniz olsun.
Merhaba canım anne Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Kolaylikla atlatırsın .Güzel ve olumlu düşün her şey iyi olsun sizin için . Sağlıkla kucağına alırsın ins bebeklerini
Çok geçmiş olsun allahın izniyle kızlarınada sanada hiçbişey olmadan geçip gidecek hiç korkma kızlarını sen üzülürsen onlarda üzülür dualarım seninle
Hepinize çok teşekkür ederim Şu an yatışım yapılıyor 2 3 gibi operasyona girecekmişim sanırım. Umarım herşey yolunda gider. Hala dualarınıza çok ihtiyacım var.