Alllahim o melekleri de seni de korur canim dualarimiz seninle herşey yolunda gitsin inşallah kolaylıklar versin ![]()
Allah yardımcınız olsun bebişlere sağlık versin rabbim zamanını beklesinler inşallah sağlıklı bi şekilde doğumunuz olur
Amin çok teşekkür ederim 15 dk sonra gideceğim çok korkuyorum ![]()
Ne yaptın canım, nasıl oldun, çok merak ediyoruz, hepimizin dualarımız sizinle,Allah şifa versin ![]()
![]()
![]()
Biraz ağrım vardı ama fitil verip ilaç verdiler çok şükür sonra hafifledi. Eve gitmek istediğim için kalmadım doktorum istersen gidebilirsin dedi. Yorgunluk ve narkozdan uyuyakalmışım şu an daha iyi hissediyorum ama hafif ağrım var ayağa kalkmıyorum. Umarım dualarınız ile çok daha iyi olacağız.![]()
Yaa çok üzüldüm umarım iyisindir bebetolarda iyidir inşallah bol bol dinlen Allah’ım şifani versin bir an önce ![]()
![]()
![]()
Allahım yardımcın olsun, sağlıcakla al bebeklerini kucağına. Doktorunun önerilerini dinle kendini yorma. Her şey güzelleşir biiznillah
geçmiş olsun![]()
@Mevylinn merhaba nasılsın ![]()
Çok şükür kızlar biraz daha iyiyim hafif ağlarım dışında sorun yok gibi görünüyor. Dün gece sümüksü bir kanama geldi çok korktum ama bir daha olmadı şükürler olsun. Tuvalet ve yemek haricinde ayağa kalkmamaya özen gösteriyorum.