Canlarım sabah 7de yatisim yapilacak, 8.30 gibi sezeryanla alinacak çok heyecanliyim bi halt varmis gibi 5de uyandim bana dua eder misiniz cok ihtiyacim var. En çok sonraki süreçten korkuyorum yürürkenki acidan ve ameliyat yerinin acisindan… bu sureci kolaylikla atlatmak istiyorum. bebeğime sağlıkla kavuşmak en büyük isteğim! az çok demeyin bana dua edin
allah yardimcin olsun kuzum rabbim acini hafifletsin sag saglim al kucagina evladini
sen yine 5 te uyanmissin ben hic yatamazdim
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım benim sorunsuz geçsin inşallah doğumun hayırlı doğumlar şimdiden kendine gelince yaz buraya merak ederiz
Tamda ezan okunurken okudum yazını. İçtenlikle dua ettim canım her şey gönlünce olsun inşallah
Tesekkur ederim
Cok tesekkyrler
Uyumak zzorundaydim
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah güzel bir doğum geçirirsin dualarım seninle birlikte
Hadi Mart’ta doğumu olacaklarin siftahini açtın
Şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun kuzum
Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim alın bebeğinizi
Allah yardımcın olsun kuzum melekler destekçin olsun
Allah yardımcın olsun sağlıcakla al kucağına. Çok daha güzel. Bir dönem başlıyor. Başta zor belki ama bir kokusu bir gülüşü var
Seni ve eşini tebrik ediyorum
Rabbim inşallah sağlıkla kolaylıkla en kısa sürede bebişini kucağına almayı nasip etsin amiiiinnnn
Allah’ım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin kolaylıkla güzellikle geçsin bu süreç inşallah canım
İnşallah senin için kolay bir doğum olur Rabbim sağlıcakla kavuştursun seni bebeğine
@Minnakanne Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuşursun bebeğine İnşAllah. Çok kolay bi doğum olur İnşAllah
Allah’ım senin ve bebeğinle olsun Allah şafi ismi ile şifa versin sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin huzurlu sağlıklı mutlu bir şekilde Allah yar ve yardımcın olsun Amin
Allah yardimciniz olsun dualarim sizlerle oyle cok acisi yok ben oldum sadece yanma sizlama oluyor dua oku yatis yaparken ameliyata girerken
Allah analı babalı büyütsün inşallah saglıklı sıhhatli gelsin
Allah yardımcınız olsun sağlıkla dünyaya gelsin minik