Bugün doğuruyorum💝dua zinciri

Canlarım sabah 7de yatisim yapilacak, 8.30 gibi sezeryanla alinacak​:heart_hands: çok heyecanliyim bi halt varmis gibi 5de uyandim​:rofl: bana dua eder misiniz cok ihtiyacim var. En çok sonraki süreçten korkuyorum yürürkenki acidan ve ameliyat yerinin acisindan… bu sureci kolaylikla atlatmak istiyorum.:face_holding_back_tears: bebeğime sağlıkla kavuşmak en büyük isteğim!:face_with_hand_over_mouth: az çok demeyin bana dua edin​:pray:t2::pray:t2::pray:t2::pray:t2::pray:t2::pray:t2::pray:t2::gift_heart:

18 Beğeni

allah yardimcin olsun kuzum rabbim acini hafifletsin sag saglim al kucagina evladini

sen yine 5 te uyanmissin ben hic yatamazdim​:rofl::rofl:

2 Beğeni

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım benim sorunsuz geçsin inşallah doğumun hayırlı doğumlar şimdiden kendine gelince yaz buraya merak ederiz :heart::heart::heart:

Tamda ezan okunurken okudum yazını. İçtenlikle dua ettim canım her şey gönlünce olsun inşallah :two_hearts:

1 Beğeni

Tesekkur ederim :gift_heart::gift_heart::gift_heart::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Cok tesekkyrler​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Uyumak zzorundaydim​:face_holding_back_tears::rofl::rofl:

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah güzel bir doğum geçirirsin dualarım seninle birlikte :palms_up_together:t2::two_hearts:

Hadi Mart’ta doğumu olacaklarin siftahini açtın :face_with_hand_over_mouth:

Şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah lohusalığın hayırlı olsun kuzum​:breast_feeding:t2:

1 Beğeni

Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağ salim alın bebeğinizi​:heart:

Allah yardımcın olsun kuzum​:pray:t2: melekler destekçin olsun :butterfly:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun sağlıcakla al kucağına. Çok daha güzel. Bir dönem başlıyor. Başta zor belki ama bir kokusu bir gülüşü var​:pinched_fingers:t2::drooling_face:

Seni ve eşini tebrik ediyorum :sunflower:

Rabbim inşallah sağlıkla kolaylıkla en kısa sürede bebişini kucağına almayı nasip etsin amiiiinnnn :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Allah’ım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin kolaylıkla güzellikle geçsin bu süreç inşallah canım :pray::palms_up_together:

İnşallah senin için kolay bir doğum olur Rabbim sağlıcakla kavuştursun seni bebeğine :palms_up_together:t2:

@Minnakanne Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuşursun bebeğine İnşAllah. Çok kolay bi doğum olur İnşAllah​:palms_up_together::rose:

Allah’ım senin ve bebeğinle olsun Allah şafi ismi ile şifa versin sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin huzurlu sağlıklı mutlu bir şekilde Allah yar ve yardımcın olsun Amin :palms_up_together::heart:

Allah yardimciniz olsun dualarim sizlerle oyle cok acisi yok ben oldum sadece yanma sizlama oluyor dua oku yatis yaparken ameliyata girerken

Allah analı babalı büyütsün inşallah saglıklı sıhhatli gelsin​:heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

Allah yardımcınız olsun sağlıkla dünyaya gelsin minik :blush: