Allh sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin tüm hamişlerimize inşallah birimiz kurtuldu darısı başımıza bu arada kaç haftalık doğum gerçekleşti
Keşke uyusaydın, uzun süre uyuyamayacaksın daha Allah yardımcın olsun 10-15 gün sonra rahatlarsın ameliyat sonrası öyle toparlanıyor
dogurdumu acaba cok merak ettim
Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuşursun bebeğine. Çok kolay bi doğum olur allahın izniyle
Sağlıcakla kucağına almışsındır inşallah. Güzel günler geçirin bundan sonrasında Eşini ve seni tebrik ederim
Bebiş doğdu muuuuu
Rabbim hiç acı hissettirmeden bebeğinin sevincini yaşatmak nasip etsin inşallah. Acını unutup şuan kucağında bebeğini kokluyorsundur. Dualarımız seninle canım.
İnşallah bebeğinini sağlıkla kucağına alırsın minikim sonraki süreçte de çok rahat edersin inşallah dualarım seninle
Dualarım seninle
Sağlıcakla al kucağına bebeğini.Güzel ve rahat ömrü olsun.🪻
Doğum olmuştur galiba simdiden lohusaligin hayırlı olsun canim
Elbet donus yapar simdi oraci curcunadir
@İlknurr @Deniz42 @Züleyha @Seyda25 @pinar123 @Elif63 @Efsuni @Bebetomyolda @zeynep6406 @admin
Canlarim hepinize cok tesekkur ederim baya zor bir gün geçirdim çok acılı bir ilk gündü ama şuan toparlandim agrilarim dindi
Allah şifalar versin canım bebeği benim için bol bol öp olurmu bebeklere asla dayanamam
Hayırlı uğurlu olsun doğumun evladın canım inşallah lohusalık döneminde kolay atlatırsın Rabbim acilarini dindirsin
Nasılsın canım, nasıl geçti?
Nasılsınn hayırlı uğurlu olsun doğumun
Biraz acılı geçmiş biraz toparlansin anlatacak doğum hikayesini