Bugün doğuruyorum💝dua zinciri

Allh sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin tüm hamişlerimize inşallah birimiz kurtuldu darısı başımıza :palms_up_together::palms_up_together::smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:bu arada kaç haftalık doğum gerçekleşti :heart:

Keşke uyusaydın, uzun süre uyuyamayacaksın daha :face_with_hand_over_mouth: Allah yardımcın olsun 10-15 gün sonra rahatlarsın ameliyat sonrası öyle toparlanıyor :cherry_blossom:

dogurdumu acaba cok merak ettim​:blush::blush:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun. Sağ salim kavuşursun bebeğine. Çok kolay bi doğum olur allahın izniyle

Sağlıcakla kucağına almışsındır inşallah. Güzel günler geçirin bundan sonrasında :hibiscus::hibiscus: Eşini ve seni tebrik ederim :bouquet::bouquet:

Bebiş doğdu muuuuu​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Rabbim hiç acı hissettirmeden bebeğinin sevincini yaşatmak nasip etsin inşallah. Acını unutup şuan kucağında bebeğini kokluyorsundur. Dualarımız seninle canım.

İnşallah bebeğinini sağlıkla kucağına alırsın minikim :smiling_face_with_three_hearts: sonraki süreçte de çok rahat edersin inşallah dualarım seninle

Dualarım seninle :heart::heart::heart:

Sağlıcakla al kucağına bebeğini.Güzel ve rahat ömrü olsun.🪻:sparkles:

Doğum olmuştur galiba simdiden lohusaligin hayırlı olsun canim

Elbet donus yapar​:rofl: simdi oraci curcunadir :rofl::rofl::nazar_amulet:

@İlknurr @Deniz42 @Züleyha @Seyda25 @pinar123 @Elif63 @Efsuni @Bebetomyolda @zeynep6406 @admin Canlarim hepinize cok tesekkur ederim baya zor bir gün geçirdim çok acılı bir ilk gündü ama şuan toparlandim agrilarim dindi​:face_holding_back_tears::gift_heart:

9 Beğeni

@Hayatdevamediyore @Dnz_123 @Zühre @anon51243553 @Prenses.Karaca @miniğim @Aysell @Ruken @Meryem2

8 Beğeni

@Cansuu @FidanUğur @Esraaaa

1 Beğeni

Allah şifalar versin canım bebeği benim için bol bol öp olurmu bebeklere asla dayanamam​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı uğurlu olsun doğumun evladın canım inşallah lohusalık döneminde kolay atlatırsın Rabbim acilarini dindirsin​:palms_up_together::cherry_blossom:

Nasılsın canım, nasıl geçti?

1 Beğeni

Nasılsınn :face_holding_back_tears: hayırlı uğurlu olsun doğumun :heart:

Biraz acılı geçmiş biraz toparlansin anlatacak doğum hikayesini

2 Beğeni