Kafasi kolu bacağı bir turlu cozemedik
Cinsiyet tahmini mi istiyorsunuz ?
Hayir hicbirşey anlayamadık eli kolu kafasi nerde
Soldaki kafası gibi duruyor. Ultrason cihazı pek net çekmemiş sanki
Özele gidip o kadar para veriyorum 1 dakikada muayne edip gonderiyor doktorum da burda cok tercih edilen bi doktor 3 aylik oldu bebek elini bacagini hic birseyi goremedik
Peki siz sorsanız cevaplamaz mı ?
Bence başka bir özele geçin, hiç belli değil bebek. 3 aylığız diyorsunuz. Bu doktorun cihazıda iyi değil bence.
O kadar cok hastası varki adam ugrasmiyor devlet hastanesinde 1 tane doktor var 9 haftalik bebege 7dedi kimse memnun değil herkes ozele bu doktora geliyor
Ben 11 haftalıkken bebeği seçebiliyordum cihazdan. Bizim doktorun cihazı philips detaylı ultrason kadar net gösteriyor
Kilo etkilermi peki görüntüyü kololuyum çünkü ozellikle gobek var
Abla bence kıloyla alakası yok bende kıloluyum ustelım yasımda kucuk 115 kılo gobekte var ben basını elını ayagını gobegını bacak arasını bıle gordum
Yok bu senin göbeğinle alakalı değil. Bak telefonda bulabilirsem 10 haftalık veya 11 haftalık görüntüsünü paylaşayım.
Hiç net göstermemiş genel olarak cihaz. Bir de 12 haftalık falan dimi şuan, tam ense kalınlığını ölçeceği zamanlar bebeğin.
Tam 12 haftalik zeka testi yapacakmisin dedi bende dedim siz nasil uygun goruyorsunuz oyle kapandi konu
Zeka testi dedigi de ikili tarama galiba
102 ile gebe kaldim 103 oldum bugun tartildim 162 boy
İkili tarama evet, yaptınız mı? Bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor ultrason da burun kemiği mevcut mu bakılıyor. Sonra kan veriyorsun. İkili tarama testi bu şekilde ilerliyor.
Hicbiri yapılmadı ben antalyadan mardine gelin geldim burda koca devlet hastanesinde tek 1 tane kadin dogum doktoru var birtek gittigim doktora iyi dediler durumum yok yinede bi sekilde gidiyorum ama boyle devam edemez gibi hangi hastaneye gidicem onuda bilmiyorum