Bu sene erkek Bebek senesi mi?

Arkadaşlar kime sorsam BEBEĞİM ERKEK diyor. Bu sene erkek bebiş senesi diyorlar ne kadar doğru? Kim cinsiyeti öğrendi?:heart_eyes::face_holding_back_tears: ben öğrenemedim merakla bekliyorum :two_hearts:

3 Beğeni

Günaydin​:rose:Gününüzün Güzel Geçmesi Dileğiyle​:smiling_face: Evet öyle bişey diyolar erkek senesi diye bende farkettim. Benimkininde cinsiyeti erkek

2 Beğeni

Gunaydin. kaç haftalıksiniz :heart_eyes::two_hearts:

2 Beğeni

18 haftamızı bitirdik bugün​:smiling_face:siz kaç haftalıksınlz?

1 Beğeni

ben de 13 haftalık :hugs: kaçıncı haftada öğrendiniz bebeğin cinsiyetini​:heart_eyes:

2 Beğeni

18+2 de 13.haftamda gitmiştim erken dedi. Bende sabrettim git gel olmasın diye biraz geç gittim. Oturmasaydı eğer o zamanda öğrenemezdik​:joy:

2 Beğeni

evet canim erkek senesi sanki kime sorsam erkek diyo benimde cinsiyetim erkek 17+6 yiz bizde 15 inci haftamda ogrenmistim

1 Beğeni

Bende kime sorsam erkek çok nadir kız duydum kız diyip erkek çıkan da var

1 Beğeni

Ben de çoğunlukla kız duyuyorum sağlıkla gelsin minik yavrular

2 Beğeni

2 tanıdığım hamile var ikisi de kızmış. Bizimki daha belli değil :sweat_smile:

1 Beğeni

19+3 olduk ama cinsiyetimiz belli değil. Sağlıkla, hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz​:heart:

2 Beğeni

Kız senesi erkek senesi tamamen hurafe Rabbim evladın da hayırlısını nasip etsin cümlemize sizede banada inşallah amin​:palms_up_together::rose:

4 Beğeni

Ben karışık duyuyorum :joy:

Kız da var, erkek de var :joy:

Ben de hep erkek duyuyorum. Gebe okulunda 10 hamişten sadece 1 i 2 si kız annesi :cherry_blossom:

2 Beğeni

Evet canım galiba erkek senesi benimki de erkek

1 Beğeni

yok değilmis benim kız​:joy:

1 Beğeni

Benim bebisde erkek​:blue_heart::baby:t2:

1 Beğeni