2024 kız senesi mi, erkek senesi mi?

• Kız senesi
  • Erkek senesi
0 oylayan
5 Beğeni

2023 erkek senesiydi,2024 de kız senesi olsun.Çünkü bu dünyanın daha çoooook çiçeklere ihtiyacı var!🪻

30 Beğeni

1 kızımız var ama bir tane daha kızımız olsun istiyoruz Allah’ın izni ile :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

10 Beğeni

3 kız kardeş olarak devam edecek kızlarım Allah nasip ederse inşallah :butterfly: bence de kız senesi :cherry_blossom:

7 Beğeni

Konuyu yeniden canlandıralım. Hadi oylamaya devam :grinning:

1 Beğeni

Bende çok merak ediyorum en son adet tarihim Aralık ama döllenme hamile kaldığım tarih 31 Aralık 1 Ocak birtane oğlum var inaşşalah da bir kızım olur :face_with_hand_over_mouth: sağlıkla sıhhatla inşallah daha çok yeniyim

2 Beğeni

Kiz mi erkek mi bu sene bilmiyorum ama çevrem de cogunlukla 2024 dogum yapacak olan arkadaşlarim ve komsu kiz bebek bekliyor :thinking::hugs:

3 Beğeni

Bence kız senesi bende bir prenses bekliyorum :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

4 Beğeni

Ilk cocugum ve oglum olucak. Gonul ister kiz olsun ama napalım kismet​:grinning::grinning::grinning:

5 Beğeni

Sanki erkek senesi gibi kim hamile olsa Erkek çıkıyor :smiling_face_with_tear:

6 Beğeni

Hadi bakalım oylamaya devam :slight_smile:

1 Beğeni

Kiz senesi bence cevremdeki herkes ben dahil hamileyiz ve hepimizin ki kiz

4 Beğeni

Bugün cinsiyetimizi öğrendik erkekmişiz

3 Beğeni

Kız senesi olmasina güvenerek bebek yapan bene erkek çıkması şoku :joy:

12 Beğeni

Herkeste kız duyuyorum… bende kız istiyordum dördüncü çocuğuma hamileyim erkek :neutral_face:

2 Beğeni

Kac haftaliksın

Erkek senesi bence ben kızkardeşim kuzenim bı tanıdık 4umuzde erkek

2 Beğeni

Kız senesiiii :hibiscus:🩷:cherry_blossom::hibiscus::heart_eyes:

3 Beğeni