2025 Kız senesi mi, erkek senesi mi?

Cinsiyeti öğrenen hamişler hadi ankete yüklenin de 2025 senesinin kız mı erkek senesi mi olduğuna karar verelim :slight_smile:

Buradaki ankete göre 2024 kız senesi çıkmıştı. Şimdi 2025’e bakalım :slight_smile:

• Kız
  • Erkek
0 oylayan

Ayy evet kime sorsam kız benimde dahil bu sene cidden kız senesi mi ya :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Benim bebeğim erkek

Valla biz en az 10 kuzen doğurduk iki kişi hariç hepimizin kız :sweat_smile: oğlan olanların da 3.çocukları Arkadaşlarımdan doğuranlar da, Aralığa kadar doğuracak olanların da 1 kişi hariç hepsi kız :sweat_smile: ve o arkadaşımızın da 2.bebeği erkek ilki kızdı :sweat_smile:

Sene sonuna denk gelmiş,sene sonlarına denk gelenler hep erkek görüyorum da :smiling_face: 2023 sonu ve 2024 başı da kızdı mesela 🩷

Bnm erkek cinsiyeti ama 2025te dogumum olacak​:slightly_smiling_face: hayırlısıyla kucaklarimiza aliriz insallah anneler​:woman_feeding_baby::pregnant_woman:

1 Beğeni

Evet aralık doğum

Tahminim erkeklerin çoğunluk olduğu. Bu sene değilde, dünya nüfus ortalamasında erkekler hep bir tık önde olur :melting_face:

Ay valla 2025 erkek senesi bence ya :star_struck:

Benim 3 cü bebişim

1 Beğeni

Yine erkek 3 erkek

1. Hafta kızım olacak Allah kısmet ederse :dancer:t2::dancer:t2::dancer:t2:
1 Beğeni

Men 21haftalik hamileyim kimi kiz diyor kimisi erkek :roll_eyes:

1 Beğeni

Merhaba aramıza hoş geldin canım, doktorun ne diyor? Oda mı emin değil yoksa?

Ben de tam tersi kimi duyduysam erkek :slight_smile: Ama benim kızçem olacak​:nazar_amulet:

İnşallah benimki de kızdır​:heart:

Katılıyorum benimde 25 te doğacak ama erkk

Biz de bugün cinsiyeti öğrendik bize de erkek dendi nisan da doğum yapacağım