2024 kız senesi mi, erkek senesi mi?

Hayır maalesef belli bir dönem için kız belli dönem için erkek bence

1 Beğeni

Bence karişik bir sene aylara göre bir ay kız bir ay erkek

Kesinlikle bence Ağustosta doğum yapacaklar genel olarak erkek

2 Beğeni

Kız senesi

Bnde doğum yapacagim agustosta allahin izni ile ve kızım olacak​:innocent:

Demekki bunun seneyle ayla alakası yok Rabbim neyi nasip ederse​:heart:

Benimde bir kızım olacak çok şükür kız senesi

1 Beğeni

Aslan gibi bir oğlum var şimdi de prensesim olcak Allah’ın izniyle :palms_up_together: ALLAH’IM HERKESİN EVLADINI SAĞLIKLI SAHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH GÜZEL ANNELER :heart::palms_up_together:

2 Beğeni

Tabiki erkek senesi 6 arkadasiz hepimiz erkek bekliyoruz :joy:

1 Beğeni

Ben kız bebek bekliyorum. Eltim de kız bebek bekliyo. Benimle aynı haftada hamile olan kız kardeşim erkek bekliyor görümcem bir hafta önce doğum yaptı erkek bebek.

Bi kızım var ikinci bebişime hamileyim önce hayırlısı ve sağlıklısı ama bi kızımız var Allah erkek evlat da nasip eder inşallah

4 Beğeni

Biz çok istedik Allah nasip etti doğumu da sağlıklı bişekilde nasip eder umarım gönlümüz erkekten yana ama kız olursa da başımızın üstünde yeri var daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek senesi olsun :blush:

Ben dahil çevremde hep kız bebek haberi alıyorum

3 Beğeni

Bende cevremde hep kız duyuyordum, Allah nasip ederse ikizlerim olacak ikisi de kız :star_struck:

2 Beğeni

Bence de kız senesi bu sene :heart_decoration:benimde kizim oluyor :smiling_face_with_three_hearts:Rabbim kucagimiza almayida nasip etsin hepimiz icin :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:kimden duyduysam kız cogunluk :blush:

2 Beğeni

Benimde duyduklarmin hepsinin oğlu olucak benimde 2oglum vardı 3 cude erkek

1 Beğeni

Ya şaka gibi admin böyle bir başlık açsa dedim bugün açıkmış meğer :sweat_smile: çok iyi oldu ama oylamalarda hemen hemen yarı yarıya görünüyor

Çevremde üç kişi ve ben dahil kız bekliyoruz

2 Beğeni

Yarı yarıya demeli erkekde olucak kizda

Benim de erkek :joy: