Bende 5+6 da gittim ultrasona kese göründü fakat bebek görünmedi 11 gün sonraya randevu verdi tekrar gidicem Allah’ın İzniyle inşallah bende görürüm sende gorursun canım ![]()
![]()
Endişe etmeyin gönlünüz ferah olsun görürsünüz Allah’ın izniyle ![]()
Ayy valla şuan bi mutlu oldum inşallah öle olur bnimde mucize anne uygulamasını silmek istemiyorum hiç![]()
Silmezsin insAAllah hayırlısıyla silme de zaten hep burda ol ![]()
İnşallah birbirimize dua edelim
Kafam biraz rahat olsa keşke lavobya gidince biraz kan gelince bütün her şeyi siliyorum
Hiç pes etme canim bunu 7 yıllik evli 39 yaşinda ve 6 tüp bebek denemiş biri olarak söylüyorum benim de kimyasal gebelik ve düsükle sonuçlanan gebeliklerim oldu tüp bebekle ama çok şükür son tüp bebek denememde rabbim nasip etti eşime ve bana genetik test yapildi bir sıkıntı çıkmadi .Yani zamani geldiginde Rabbim veriyor.Deneme sayisi ne kadar olursa sans o kadar artiyor .Şimdi 23.haftadayiz.Rabbim insallah sağ salim kucağimiza almayi nasip eder .Ben hep menopoza kadar denemeye devam diyordum.Rabbim seni çok bekletmez inşallah.
@Sida1 , @Seda1
Benimde sürekli akıntım geliyor deli olucam Bi gün
Hakkkımızda hayırlısı olsun
Kızlar bide ben düşük ilacını dün yutmadım doktor sağlıksız düşünüyorum dediği için ama yutma demedi sizce yutmalımıyım
Benimde geç döllenme oldu dış gebelikten falan şüphelenilmişti ben 2.ayımda duymuştum kalp atışını şu nada da bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş ama Allah’a şükür sağlığı her şeyi yerinde bir sıkıntısı yok
Kanamanın varmıydı
Süreci bekle bence banada kimyasal olabilir dış gebelik olabilir dendi bekledim umudunu kaybetme Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bnde aynenn beklemek istiyorum ama bu kan korkutuyo beni işte ilaç içtim belki de geç dölelenme benmkide zaten ilk önce öle dedi
Kızlar bn galiba düşük yapıyorum sziin de bebşlerniz sağlıklı şeklde inşallah doğar kndinize iyi bakın
Nasıl düşük yapıyorsun bunu nasıl anladın bacım dur farklı bir şey sanarsin yanlış işlem yapılır kırmızı yoğun kanaman mi var sancılı ağrılı
Düşük ilacımı içtin yoksa
bacım bende de önce bebek görülmedi 6+5 de göründü bana da boş gebelik olabilirsin dendi ama ben bekledim ve bebeği sonunda gördük bu durumu yaşayan çok kardeşimiz var bazen doktorlar bilip bilmeden yanlışlıkla sağlıklı bir gebeliği sonlandırma biliyor çünkü eğer beklenmezse erken karar alınırsa sonuç bunu gerektiriyor
Endişelenme bende 7. Haftada gördüm bebeğimi bana da aynısını demişlerdi. İçini ferah tut![]()
Ben 6+4 ken öğrenmiştim ilk kontrolümde kese vardı fetüs de vardı kalp atışlarıda başlamıştı ama aile hekimliğinde de baya erken öğrenmişsin duymuşsun kalp atışını falan demişlerdi kimi de normali 6 haftada görülür diyor o yüzden net bir bilgiye sahip değilim ama inşaAllah hayırlı haberler alırsın ![]()
Lavobaya gdince kan geliyo ama pet de bi şey yok kararsız kaldım yok ilaç içmedim bilmiyorum haftaya salı gidcem bebek gözükmez sanmıyorum