Nasılsınız nasıl oldunuz?
Aynıyımm bebeğimin hareketlerini falan hayla hissediyorum enson 20+3 Ken yani 2 hafta önce Dr.gittim suyu hiç Yok dediEn fazla 22 haftasına kadar yaşar dedi bana. Ama gelişimi Haftasına göre iyiymiş bekliyorum Bende şuan için bir değişim olmadı 16.haftalıkken amniyon Sıvısı sınırda denmişti şuan 23 Haftamdayım Rabbim İnşallah Doktorları yanıltır yavrumu bana bağışlar
Rabbim yardimciniz olsun , inşallah sağlıklı şekilde doğar uzun sağlık afiyet içinde yaşarsınız . Öyle güzel omrunuz olsun ki şu yaşadığını stres hiç aklınıza bile gelmesin bebeğiniz sağlıkla kucaginizda iken
Bende çok merak ettim nasıl oldun canım durumda da değişim varmı bebeğin
Hayır canım en son 2 kere perinatolojiye gitmiştim 19.haftamda amniyosentez aldılar genetik mi değil mi neyden kaynaklı böyle oldu öğrenmek için ama sonuçlar hayla çıkmamış 20.hftamda normal kendi doktoruma gittim bebeğin suyu hiç kalmamış en fazla 2 hafta yaşar.Gelişi mini sordum.Gelişimi kilosu haftasına göre iyi dedi doktordan geldikten sonra aradan yaklaşık 3 hafta geçti daha da gitmedim Dr ye çünkü her gidişimde moralim bir okadar daha bozuluyor hayla bebeğimin harektlerini hissediyorum çok hareketli hatta.Allaha bıraktım herşeyi umarım bir mucize gösterirde doktorları yanıltır tek umudum dua edip beklemek
Şu an 23haftalik mi
Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah havuç suyu amniyo sıvısini artiriyo diyolar sıkıp icebilme imkanınız varsa deneseniz belki dengeler suyunuzu
Yaaa inşallah burada doğduğu günü paylaşırsın kızlar doğum oldu bebeğim sağlıklı diye bir msj atarsın. Minik mucize tutunuyor yavrum inşallah rabbim sana bağışlar suyu fazlalastirmak için araştırsın uygulayın inşallah düzelir Hersey
Evet canım 23+3
Suyla havuç suyu ile olacak iş değil malesef bebeğimin böbrekleri olmadığı için idrar üretemiyor teşekür ederim bu arada
İnşallah yaa Güzel dualarınız için teşekkür ederim bu yazdıklarınız yavruma şifa olur umarım
Selamın aleyküm, allahtan ümit kesilmez Rabbim şafii ismi ile şifa versin inşallah isterseniz bu duayı yapabilirsiniz
Amin inşallah sağolun okuycam mutlaka