Böbreklerinin olmaması

Hayır, 18 haftalıkken devlet Hastanesi’nde kız dediler.. ayrıntılıda bebeğimin sağlığı dışında hiçbirsey düşünmediğim için ben cinsiyet hakkında birşey sormadım doktorda bu konuda birşey söylemedi..

Bende tam olarak o cümleye takılıp kaldım :pleading_face:

Sağlıkla büyütün bebeğinizi çok şükür sağlıklı olmus darısı bekleyen bütün annelere insallah :palms_up_together:

Allah kimseyi o duruma getirmesin çok zor bir ikilem çırpınışı allahım nasıl bir aciymis elbette bende ilk çocuğumu doğdu kaybettim karnımda aşırı kilo alıyordu şekerden dolayı erken doğdu ve çok yaşayamadı hiçbir sorunumuz yoktu ama Allah en dogrusunu biliyor ondan umut kesilmez ne bebekler mucizelerle doğdu. İnsallah bu arkadaşımızda sağlıkla doğar

Mevlam ne eyler neylerse güzel eyler bende sizin gibi düşünüyorum sonlandirmayin Allah büyük cevremde o kadar dowm sendromlu alalım diyipte doğduktan sonra gayet sağlıklı doğan çocuklar var buda onun gibimidir bilmiyorum insllh öyledir melegimizi sagljkla alırsınız inşallah kucaginiza​:palms_up_together:

Allah yardımcın olsun inşallah tam tersi çıkar sağlıklı doğar bir gebe olarak sana dua ediyorum

Başka doktorlarla da görüş derim detaylıca bakılsın

Benim de akrabalarımdan birinin çocuğu kalbi delik doğdu yaşamaz dediler kalbinden ameliyat oldu şuan yaşıyor 10 yaşında her şey allaha bağlı canım

3 doktorlada görüştüm canım hepsinin ağzından aynı şeyler çıkıyor tek temennim Allah Bir mucize bekliyoruz​:confused:

2 Beğeni

Allahım kolaylık versin sana ve bebeğine

Allah’ım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin..

Benim bebeğimin de kalbi gelişmemiş 5 6 tane doktora gittim herkes ayni şeyi söyledi dogsa da yasamaz diyorlar 6 aylıkken soylendi bu durum suan doğumuma 1 aydan az bir sure kaldi bana da aldır dediler ama ben dinlemedim aldırmadım Rabbimden gelen bir şey ondan gelene iyisiyle kötüsüyle her seyiyle razıyız vardir bunda da bir hayır bu da bizim imtihanımız demek ki ayrica benim üçüncü gebeliğimdi bu ilki kurtaj oldu ikincisi düşük bu boyle. Cidden cok zor bir durum cok ağır bir imtihan Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın bende her gun ağlıyorum her gun dua ediyorum 9 ay karnında taşı doğduktan sonra kucağına degil de toprağa girecek söyleyenecek cok sey var ama bogazim düğümleniyor :pleading_face::pleading_face::pleading_face: sana da çok gecmis olsun Rabbimden ümit kesilmez o neylerse güzel eyler o dilerse her sey bir anda düzelir o ki çiğ yumurtaya can veren dua etmekten baska elimizden bir sey gelmiyor canım :pleading_face:

İlac verince çırpınıyormus cumlesi beni o kadar acıttı ki :pleading_face: kızımı doya doya kokladım… Allah arkadaşınıza sabir versin çok üzücü…

Aminn inşallah canım Rabbim tüm hamilelerin Çocuk bekleyenleri biran önce yavrusuna sağlıklı bir şekilde kavuştursun kimseyi evladıyla sınamasın Onlar bize Allahın emaneti bize ait bile değiller Allah verdi o alır.insalh bebişlerimize kavuşmayıda nasip eder.

2 Beğeni

Aminn canım Allah razı olsun :palms_up_together:

Okudugumdan beri kendime gelemiyorum , rabbim evlatlarimizi sağ salim kolay şekilde sağlıklı şekilde dünyaya getirmenize yardımcı olsun

Çok geçmiş olsun İrem hanim, psikolojinizi düşünemiyorum bile sizin . Rabbim imtihaninjzi kolay eylesin, başka doktorlara da muhakkak gidin, kolay bir karar değil hemen karar vermeyin . Bu haftaya kadar hiçbir kontrolde beli olmayipta şimdi söylemeleri ve sizin bebek hareketlerini hissetmeniz garip. Inşallah doktroun dediği gibi değildir , rabbim sevincinizi artirsin

Öncelikle çok geçmiş olsun aynı sen anlatınca kendimi buldum sanki bende 3 aylık hamile iken hastaneye gitmiştim orada doktorum çocuğumun sipinabifida oldugunu söyledi hemen alınması gerek dedi sakat olur engelli olur dogurursam 40 gün. Bile yaşamaz dediler beni uyardı ama elveripde aldirmamadim şu an kızım 12 yaşında bı hastalığa bağlı Nöröjen mesanesi oldu buna baglida. Böbreğin biri gitti diğeri de 100/60calisiyo biliyorum rabbimin bana hediyesi ama insan en çok kendinin çektiğine üzülüyor mesela idrarını yapamıyor ben kendim alıyorum tansiyon tavan yapiyo rabbim bizlere yardım etsin sanada bir an önce çıkış yolu göstersin çok üzüldüm senin adına

@Tuanatuna sizin mükâfatınız Allah katında farklı olacaktır ben öyle düşünüyorum ona Allah’ın hediyesi emaneti gözüyle bakmak çok güzel rabbim imtihanınizi kolaylaştırsin :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Allahim en guzel mucizeyi size gondersin insallah saglikla alin kucaginiza​:palms_up_together: