Biraz gülmek Hakkımız😉

https://video.imgyukle.com/keavScKuHWgasBU/watch

3 Beğeni

@NURAN @Nergiz13 @Cansu @Fidan1 @Betuesk @Hava @İlknur @Funda @Yusifin-annesi @afrikanın_gelini54 ve s.
Bunu görür gormez cok guldum,bizler hamile kalinca ancak uzanmâk gerek ağır kaldirmamak gerek diyoruz ya :grin:şuna bir bakın ya :rofl::rofl::rofl:ben koltukta uzanirken tam karşima cikti :rofl::rofl::rofl:

Aklımda kalanların ismi yazdım ama geri kalan arkadaşlar darilmasin lutfen :heart_eyes:

8 Beğeni

Ayy ne güldüm​:rofl::rofl::rofl: köyde babannem derki biz tarlalarda doğururduk siz yattığınız yerde nazlanıp duruyonuz :rofl:

2 Beğeni

yükleyemedim :woman_facepalming::woman_facepalming:

1 Beğeni

@Cesurumm Kız Allah seni :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ay ne karad guldum biz burda tonus monus derdi cekirik cammahata bak ya :smiley:

1 Beğeni

Hahahahb allah iyiligini versin kiz
Seni kendime benzettim sonunda
Sen bana diyodun ya hep
Gülüyorum bak sen son zamanlarda
Hep guluyon
Ne iste bak

1 Beğeni

Evet burdada oyle diyorlar,kayinvalidem hep diyor ,tarlaya giderdim hamileyken falan :rofl:

@NURAN :rofl::rofl::rofl: hahaha

:rofl::rofl::rofl: aynen @Hava

@Cesurumm :joy::joy: ben bulaşık makinasını yerleştirmiyorum eğil kalk yapmayayım diye :joy::joy:

1 Beğeni

:joy::joy::joy:hele ben @İlknur , kiyafetleri makine yikadikdan sonra 8, 9 kıyafet oluyor içinde boslatiyorum kuru sebetine, kocam sen kaldırma ağır diyor :joy::joy::joy::joy:bende hep yikayinca gel kaldır onu goturde sereyi diyorum,bunu gorunce kendim aklıma geldim videoda :joy::joy:

1 Beğeni

Acilmadimi video? Mavi yazılara baş acilacak

galiba internetm zayf

1 Beğeni

Aranızda en çalışkan benim galiba
Kapılarımı, kumaştan sandalyelerimi sildim
Aman maşallah
Doğuma hazırlık olsun diye yapıyorum.
Erken doğum riski vs de olmayınca coştum
Daha ellerimle koltuk da silicem (inşallah)

2 Beğeni

@Cansu Dün detaylı temizlik günümdü benim de. Cam kapı ne varsa sildim. Ev süpür sil her gün yapıyorum zaten artık, ev kirlenmiyor pek öyle yapınca. Bugün de mutfak dolapları ve buzdolabına gireceğim inşallah

1 Beğeni

Bende annemlere gidince doğuma 20 gün kala inşallah .
Halının uzerini vanişle silmek istiyorum biliyorum o zaman karnım izin vermiyicek ama yavaş yavaş oturarak yaparım. Napim yapmak gerek eve gelince bizimle biri gelir birden misafir yani.
Ama cansucum ben hic korkmak ağır kaldirmaktan eşim sadəcə kaldırma falan diyor.
Ama eşim evde yok ken ( evi bastan temizliyorum):joy:
Bazen evin esylarinin yerini degismek geliyor aklıma ,bebek var diye (o derece yapamiyorum malum) eşime soyluyorum koltugu şu tarafa çek falan.
Evi bastan dekor etdim yine :joy:gosterdim eşim yaptı.
Ama ondan ilave bende yapiyorum :blush:sadəcə eşim çamaşırlari ben alırım sen alma ağır diyor :joy:ona guldum gorunce

1 Beğeni

Ay maşallah camları nasıl sildin.
Camlarım leş gibi. Kedinin teki gelmiş camıma tuvaletini yapmış. Ben bi kirli kısmını eldiven giyip çamaşır suyu ile sildim
Cama çıkmayı göze alamadım. Hamilelik önemimde aman bir şey olmaz demek beni korkutuyor
Bir kayıp yaşamışım ikincisini de bir cam yüzünden kaybedersem kendimi toparlayamam
Eşimden camları silmesi için rica ettim.
Fırın altı, buzdolabı altı gibi yerler için eşimden yardım almak istiyorum.

Sancı da çıkmış sende sen bence yat dinlen

1 Beğeni

@Cansu Arada yapmak gerek ben yapmazsam ev kirlenir eşim ve ben kirliliği sevmiyoruz asla​:x: