Oh valla size maşallah @NURAN @Cansu ben hamileligimi öğrendiğimden beri asla detaylı bir iş yapmadim tek başıma eşim çok pimpirik o konuda süpürgeyi ve temizlik malzemelerini falan yukarı kaldırmış indirip temizlik yapmayayim diye sağolsun eşim bulaşık makinasını dizer yıkar yerlestirir, çamaşırları serer, her haftasonu temizlik yaparız birlikte o evi süpürüp siler tuvalet banyo balkon yıkar ben de onu peşinde her işin ucundan tutuyorum işte . 2 3 haftada bir de kapı dolap cam falan giriyor sağolsun ben diyorum ki herkes hamile herkes kendi işini yapıyor bırak yapayım bana da uğraş olur asla birakmiyor . Sanırım doktorlar hamile kalamayacagimi söylediği için o tedirginlik var ya bir şey olursa diye düşünüyor olabilir öyle hissediyorum. Çalıştığı içinde kıyamıyorum hiç. Ama sağolsun bu süreçte tek destekçim o, Allah başımızdan eksik etmesin inşallah
Maşallah çok şanslısınız. Size de hamileliğin keyfini çıkarmak kalıyor
Benim eşim de düşük riskim varken evi süpürüp sildi.
O kadar. Yine de Allah razı olsun eşimden
Kiz Allah seni güldürsün bu ne biz yeyib yatiriq ancaq baska hamilelere bak
@Cansu Camların içlerini ve açılan kapak kısımlarını sildim zaten. Hamile olmadan önce bile ben cam silmekten korkarım zaten Dış taraflarına da eşim el attı iki dk.da. Aman bir şey olmaz diyenlerden ben de olamadım çünkü ben de canımı sokakta bulmadım, üstelik şu an bir de iki canlıyım. Benim salonla balkon camlarım aşırı büyük, o yüzden kol yoruyor. Onları silerken yoruldum bir tek. Eşimin dıştan sildiği de 3 küçük camdı zaten Buzdolabı altı vs için ve yüksek yerler için ben de eşimden destek alıyorum mecbur. Onun dışında da pek öyle detaylı işim olmuyor zaten. Bebişin kıyafet yıkama macerasından önce şu işleri bitireyim de sonra kendimi tamamen bebişin kıyafetlerine veririm diye düşündüm
Ahahahhahaha ayyy benimki de bak rihanna ablamız hamile haliyle hoptırı zıptırı şarkı söylüyor diyor Ben aşığım Rihannaya, beni öyle gaza getirmeye çalışıyor
Ayyy Maşallahhhh ben 5 gündür ev süpürmüyorum tembelliğimden
Ayyyy maşallah yaaaa Eşinle eşim kanka olsalar keşke Biraz ders alır benimki belki
Olur öyle günler kendine dert etme. Yeri geliyordu 2 hafta ev süpüremiyordum
Canını sıkma hepsi zamanla halolur
@Betuesk Sen çok güzelsin, maşallah sana
@Cansu Ben de öyle yaa. Yeri geldi 2 hafta iş yapamadığım oldu. Kimse dert etmesin o yüzden
Bende yeni hamile kaldigimda elimi işe atamiyodum ama şükür artik miyde bulantisindan sonra hər şey yapiyorum yavaş yavaş.miydem bulandigi zaman 2 hafta sonra falan evi supuruyordum yani normal hamilelikte,ben yapmadigim zaman eşim yapiyordu sağolsun.ama utaniyordum o yapinca.
Dağınıklık öyle bir şey ki bir de, bir salınca geri düzene oturtması çok zor oluyor bence ya. Çok zorlanıyorum ben
O senin güzelliğin asıllll
Günlerce toplu olurum. Bir dağınik olduğum gün eve habersiz gelmeyen kalmaz.
Amaan
Gelmek isteyen niye temizlik yaptığım günü hissetmiyor
Habersiz gelen insanları sevmiyorum
@Cansu Bunu yaşayan tek ben değilmişim Ev her gün pırıl pırıl normalde, bir gün yaa sadece bir gün temizlemeyim, akşamına tak biri arıyor 5 dk size uğrayacağım diyor, ben çıldırıyorum. Eşim de böyle anlarda 'Sen misafir sevmiyorsun herhalde ’ diyor. Hâlbuki bilmiyor ki benim içimde kopan fırtına misafir gelmesi değil de o gün evi temizlememiş olmam Ben habersiz geleni severim ama ev temizken
Ayyyyynennnn gerçekten öyle
Saldığım zaman kapım telefonum hiç susmaz
Ev mis gibiyken kimsenin aklına gelmiyorum
Bu arada habersiz misafiri ben de hiç sevmem. Görümcem çok yapardı kaynanamla yaşarken. Kocasıyla çat diye gelirdi İstanbuldan
Aynen yanlız degilmişim
Ama bana 5 dakika onceden haber verince,evi temizliyoru göz onunde olan ları,misafir geldiginde sanki mahalleni koşmuş gibi nefes aliyorum anliycak diye odum kopuyor