Kızlar ilk düşükten sonra ikinci gebeliğinizde tedbir amaçlı hangi yollari izlediniz?
Düşükler çoğunlukla bir şey yapıldığı için değil, sonlanması gereken sağlıksız gebelikler olduğu için yaşanır. Özellikle bir şey yapmanıza gerek yok. Allah gönlünüze göre versin
Hiç bir şey yapmana gerek yok akışına bırak rahmin kendini toplandığında tekrar hamile olursun zaten
Bnde ikinci oğlundan snra dusuk yptim korunmadim doktor bir altı ay ypama çocuk dedi tekrar altı ay snra yine hamile kaldım bu sefer ikizdi bebeklerim çift yumurta ikiziydi birbirine yapışık olduğu için kalkp eri oluşmadı o karı da düşük yaptım aradan bir sene geçti yine şu an hamileyim. Ağustos basi ve ortalarında doğacak allh izin verirse inselalh
Ben hiç korunmadım düşükten sonra hemen hamile kaldım. Rahim çok büyüme yapmadıgından aıkıntı etmıyor dokyorlar ama 3 4 aylık bebiş düşük olunca rahim toparlanmasını bklıyorlar
Birde benim bugun düşük yapmamin 4.günü ama hala kanamam var normal mi betaya baktirsam mi acaba sıfırlanmış mı diye sizde kaç gun surdu bu kanama @Quit @Mrysrts @Mehtap1 @Nisanurr
Doktor cumaya kadar devam ederse kanama gel dedi bana devam da ediyor hala
O gayet normal bende düşük yaptıktan sonra adet günüm kadar tekrar adet oldum hatta kanamam normalden fazla olmuştu çok uzun sürerse ya da kanama azalmazsa bi doktora gözükün
Cnm tekrar hamile olursam oncesinden progesteron fitil ya da iğne yaparlar mi @Nisanurr
Kanama 10 güne kdr sürüyor ama şöyle bişey var düşük rvet yapmış olabilirsin eğer içindeki zarı düşüremediysen onu almak isterler benim öyle oldu düşük yaptım ama içinde ki Arı atamadım o da en zor ve ağrılı oluyormuş o yüzden kürtaj oldum kanamam kesilmişti hemen.
Öncesinde yapmıyorlar hamile kaldıktan snra kanaman olursa onu yapıyorlar. Bazen gerek kalmıyor leke gibi kanama geliyor oda yerleşme ykanaması 1 2 damla o kdr
Cnm bilmiyom vallh alttan bakti bana dedi keseyi düşürmüşsün birşey goremedi parça falan yok dedi sadece cumayakadar kanama devam ederse gel dedi insllh kurtaja gerek kalmaz bugün 4.gunum kanamam olmasi normal demi @Mrysrts
Zar dediğin bebeğin eşi mi oluyor bu arada cnm
Hayır kesenin etrafındaki zar oluyor
Parça görmediyse neden çağırsın ki ona anlam veremedim lanama normal zaten 10 gü sürüyo
Dedi kanama cumayakadar devam etse gel devamde ediyor hatta et parçaları küçük küçük düşüyor
Sancimda oluyor vallh
Öncelikle ben kilo vermem gerekiyordu kilo verdim strese sıkıntıya girmemeye çalıştım ve hamilelik öncesi folik asit kullandım 5 ay sonra da dusuktem sonra hamile kaldım
Muhtemelen srninde zar düşmemiştir ki ssncı oluyo devlete mi gittin
Kese düşünce zarda beraberinde düşmüyor mu cnm sancim da ara ara oluyor sık sık değil zar olunca nasil daha çok belirti veriyor @Mrysrts