Evet, annem yapar arada hala
Yakın olsaydık yapıverirdim sana
Ben daha önce yapmıştım
Evet, annem yapar arada hala
Yakın olsaydık yapıverirdim sana
Ben daha önce yapmıştım

Bende dahil olmak istiyorum da kalkmam yasak ama iyi oluyordu valla
ama benden söylemesi kilo alacaz kız cuma günü hastaneye gidicem amelyat günüm belli olacak bende bebek dogunce katilicam size bence devam etmeli ![]()
![]()
Tamamdır anlaştık
bebeğin kırkı çıksın sen kendini ne zaman hazır hissedersen başla ama kendini yorma tamam mı sen ve bebek daha önemlisin
Annem geldi hiç kalkmiyorum azcik kalksam kanamam başlıyor hemen niye öyle oldu anlamadım cuma bir gelse hayırlısıyla bakalım ne yapacağız benim bebek bir hafta önde gidiyordu bende doğum öyle oluyor sanıyordum bu hafta sordum 35. Haftada dedi normalde önümüzdeki hafta benim hesabıma göre 35 haftaydi ama şuan 33+1 deymisim normal haftami baz alacakmisimartik neyse hayırlısı bir hafta daha bekliyecegiz sağlıklı olsun da gerisi yatarım ben ![]()
![]()
![]()
@ezgi-y bu konu süresi 1 hafta, her hafta yeni bir malzeme belirliyoruz o malzemenin olduğu yeni bir tarif deniyoruz.
Örneğin malzeme petibör, ben daha önce mozaik pasta yapmadım. Mozaik pasta malzemesi arasında da petibör var.
Sadece tatlı olarak düşünme her türlü tarif olur.
İkinci etkinlik de pazar günleri olan etkinliği cumaya aldık ki herkes aktif olarak katılsın adına 5 çayı dedik
Etkinlikler hakkında ne düşünüyorsun
Cook güzel olmuuss her ikisinde süper katilmaya çalışırım mutfaga girmek bana da iyi geliyor Cihangir’in günü gününü tutmuyor daha düzen oturtamadık ama iyi oldugu sakin oldugu zamana denk getirebilirsem kesinlikle katılırım ![]()
![]()
Bu haftanın malzemesi ne olsun hanımlar ![]()
![]()
sizden gelen ilk 3 öneriyi ankete sunucam haydi bekliyorum
İrmik peynir salça hepsi birbiriyle alakasiz bilerekk sectim ![]()
![]()
Haftanın yeni malzemesini belirliyoruz sence hangisi olsun
En çok irmik talep almış irmik ile neler yaptınız güzel tarif var mı
Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor elleriniz dert görmsin ben bakalım yarın ne yapacam
Ben hasta olduğum için irmikten yeni bir tarif deneyemedim. Bu hafta kış konseptine uygun bir malzeme olsun mu? İlk malzeme önerisi benden gelsin 3 öneri olduğunda anket yapalım (Salep)
limonata olur sudan çok da güzel olur. ![]()
O etkinliğe ilk başladığındaydı. Her hafta yeni bir malzeme geliyor. Henüz malzemeye karar verilmedi. İki malzeme söyle oylama yapalım
okurken çok eğlendim günü farketmez yazim dedim haşaş vee yoğurt
Sizce aşağıdaki hangi malzemenin olduğu yeni bir tarif deneyelim
Etkinlik bir hafta sürüyor sen hangi gün müsait olursan
Yoğurtdan ne yaptınız bu hafta