Bir malzeme yeni bir tat

Merhaba hanımlar,

Ortaklaşa bir malzemeye karar veriyoruz ve o malzemeden daha önce yapmadığımız bir tarif deniyoruz.

Örneğin malzrme süt. İçinde süt olan bir tarif bulup yeni denemeler yapıyoruz.

Bu haftanın malzemesi ne olsun?

Tatlı olarak düşünmeyin. Ara, ana, salata fark etmez

Yeni tarifinizi bizimle paylaşmayı unutmayın bize de fikir olur​:grinning:

3 Beğeni

Bu haftanın malzemesi su olsun mu :grinning:

2 Beğeni

Etkinliğe bende katila bilirmiyim?

2 Beğeni

Tabi çok mutlu olurum. Etkinlik hepimiz için :people_hugging::innocent::star_struck::smiling_face_with_three_hearts: sence bu haftanın malzemesi ne olmalı

2 Beğeni

Tamam ozaman​:smiling_face_with_three_hearts: Malzememiz spagetti olsunmu?

4 Beğeni

Olsun :grinning: @nurrr sen spagettiyi çok seversin gel :star_struck:

2 Beğeni

Okey ozaman. Yapıca atarım​:smiling_face: Hepimize kolay gelsin şimdiden. Öğlen yada akşam icin yapmamız fark etmiyor değilmi?

3 Beğeni

Sen ne zaman uygun olursan, haftaya bu güne kadar zaman var. Tarifin nasıl olacak sosta mı yenilik yapacaksın :innocent:

2 Beğeni

Ben spagettiyle ilk defa yemek yapacağım :smiling_face_with_three_hearts: Dün akşam karar vermiştim ancak böyle etkinlik olunca tam üstüne oldu aslında, sevindim bende.

Salça ve yağda yapmayı düşünüyorum ben, domatesde ilave ede bilirim.

2 Beğeni

Ya siz? Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz

2 Beğeni

Ben biraz tarif kitaplarını karıştıracağım karar verince sizinle hemen paylaşırım ben de çok heyecanlandım :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

2 Beğeni

@Cansu daha önce denemediyseniz ahtapot makarna yapabilirsiniz. Ben katılamıyorum etkinliklere ama merakla bekliyorum :smiling_face:

2 Beğeni

Destek olman da beni çok mutlu etti. Teşekkürederim​:heart:3.ayda bebek bakımı biraz daha rahat. Günay beni uyku arkadaşı yaptı. Beni biraz salsa daha kolay olacak

1 Beğeni

O zaman bende kabak spagetti yaparım :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 Beğeni

Ahh kızlar aklıma düştü spagetti :spaghetti: haydi yapalım da yiyelim ben salça soslu çok severim valla kremalı mantarlı ve kıymalı Ben şimdi yaptırıyorum eşime :joy::joy:

3 Beğeni

Bol salçalı :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::joy::joy::joy::spaghetti::spaghetti:

1 Beğeni

Salçalı spagetti :smiling_face_with_three_hearts: :spaghetti:

3 Beğeni

Afiyet olsun çok güzel olmuş. Elinize sağlık :bouquet::star_struck:Ben de kabaklı spagetti yapmaya karar verdim. İlk defa pişiricem ben de size fotoğrafı atmak için çok heyecanlıyım :grin:

2 Beğeni

Eline sağlık ay ben yedim ama fotoğraf aklım gelmedi ha​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni