Birazdan t krar yerim o vakit atarım çok yiyorum çok Allah sonumu hayr etsin valla
Teşekkür ederim 2cocukannesi cansu .
Simdiden eline saglik guzel olur umarim.
Gece makarnasindan selamlar
Afiyet olsun
Afiyet olsun elinize sağlık
Kabak spagetti tarifi
Sos
1 adet kıyılmış soğan 1 su bardağı rendelenmiş havuç 2 diş sarımsak 1 yemek k. Tereyağ ve zeytin yağı hepsini kavurdum ve 1 adet domatesin kabuğunu soydum küp küp doğradım ve domates salçası ekledim
Ana malzeme
İster kabak ister spagetti
Ben kabak seçtim. Soyacak ile soydum ince ince kestim spagetti görünümu verdim tuzlu suda haşladım. Suyu artti artan su ile spagetti pişirdim. Ama görselde sadece kabak var
Süsleme icin fesleğen demişler bende maydanoz vardı.
@diyabetli-hamileler için çok ideal bir tarif
Eline sağlık sunum harika.
Teşekkür ederim
Bu haftanın malzemesi ne olsun hanımlar
Oley
Bence 3 malzeme seceneyi koy cansu ,hangisi daha cok oy alırsa onu yapalim.ne dersiniz
Hangisi ile yeni bir tarif yapalım
- Su
- Ayva
- Taze fasulye
Ay ayva var mı kii
Eyvaaaah size daha gelmedi mi sen hangi ildesin hemen bulalım sana
Benim canim nar çekmişti sag olsun arkadasim tekirdağ da yazliklari var orada bahce yapmışlar ordan toplayip getirdi bugun diyor gideyim sana bir torba toplayayim kan olsun pasama diyor
Neyse ki bulmuşsunuz
Bugun efem gelsin onunla tencerede fincanda kek yapalim icine cikolata da koyuyorum pisince icinden akiyor sufle gibi
Bu ne hamaratlık süpersin tarifini fotoğrafını da at belki ben de bir gün yaparım. Geçen attığın irmikli keki yapıcam malzeme hazır ama bir türlü vakit olmadı
Irmikli 3 renkli pasta o kek muzluydu
Kasığımda aşırı bi ağrı var kendimi yordum galiba aşırı oğlum derhaneden gelsin yaparsa ceker atarim