Bir malzeme yeni bir tat

Birazdan t krar yerim o vakit atarım :face_with_hand_over_mouth::joy::joy: çok yiyorum çok Allah sonumu hayr etsin valla

2 Beğeni

Teşekkür ederim 2cocukannesi cansu . Simdiden eline saglik guzel olur umarim.:smiling_face:

3 Beğeni

1 Beğeni

Gece makarnasindan selamlar​:face_with_hand_over_mouth::joy:

1 Beğeni

Afiyet olsun

2 Beğeni

Afiyet olsun elinize sağlık :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kabak spagetti tarifi

Sos

1 adet kıyılmış soğan 1 su bardağı rendelenmiş havuç 2 diş sarımsak 1 yemek k. Tereyağ ve zeytin yağı hepsini kavurdum ve 1 adet domatesin kabuğunu soydum küp küp doğradım ve domates salçası ekledim

Ana malzeme

İster kabak ister spagetti

Ben kabak seçtim. Soyacak ile soydum ince ince kestim spagetti görünümu verdim tuzlu suda haşladım. Suyu artti artan su ile spagetti pişirdim. Ama görselde sadece kabak var

Süsleme icin fesleğen demişler bende maydanoz vardı.

@diyabetli-hamileler için çok ideal bir tarif

7 Beğeni

Eline sağlık sunum harika.

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Bu haftanın malzemesi ne olsun hanımlar :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

Oley :partying_face: Bence 3 malzeme seceneyi koy cansu ,hangisi daha cok oy alırsa onu yapalim.ne dersiniz​:smiling_face:

3 Beğeni

Hangisi ile yeni bir tarif yapalım

• Su
  • Ayva
  • Taze fasulye
0 oylayan
3 Beğeni

Ay ayva var mı kii

3 Beğeni

Eyvaaaah size daha gelmedi mi :scream::scream: sen hangi ildesin hemen bulalım sana

3 Beğeni

Benim canim nar çekmişti sag olsun arkadasim tekirdağ da yazliklari var orada bahce yapmışlar ordan toplayip getirdi bugun diyor gideyim sana bir torba toplayayim kan olsun pasama diyor​:rofl:

3 Beğeni

Neyse ki bulmuşsunuz :innocent:

2 Beğeni

Bugun efem gelsin onunla tencerede fincanda kek yapalim icine cikolata da koyuyorum pisince icinden akiyor sufle gibi

3 Beğeni

Bu ne hamaratlık süpersin tarifini fotoğrafını da at belki ben de bir gün yaparım. Geçen attığın irmikli keki yapıcam malzeme hazır ama bir türlü vakit olmadı

2 Beğeni

Irmikli 3 renkli pasta o kek muzluydu :blush:

2 Beğeni

Kasığımda aşırı bi ağrı var kendimi yordum galiba aşırı oğlum derhaneden gelsin yaparsa ceker atarim :blush:

2 Beğeni