Bir malzeme yeni bir tat

Sen de anket yaparak pekiştirmek ister misin?

• Evet
  • Hayır
0 oylayan
1 Beğeni

Detayli usg sonrasi gideceğim canim

2 Beğeni

Bu kadar sevildigimi bilmiyordum iyiki tanimisim seni ve mucize anneleri :rose::tulip::heart::heart:

2 Beğeni
  • Doğru oldu
  • Yalnış oldu
0 oylayan

Ay Yaptim sanırım. Teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı harikasın​:smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim yordum seni kusura bakma canım :smiling_face:

2 Beğeni

Alıcak alıcak eşim yarın bi kaç bişey aldık hastane odası için hoşgeldin bebek yazısı balon v.s baktık elimizde ağırlık olmasın diye almadık dönüşde de farklı yoldan gelince ama sağolsun eşim alacak :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Cansu valla dinleniyorum ama çok sancım var nst de çıkmıyor anlamıyorum kafayı yiyicem benim sancılar yalancı değil sanırsam tam sahtekar anlayamadım valla bı arkadaş yalancı sancı çıkmıyor dedi konu açtım bakalım daha önce olan varmiymis canım ayva tatlısı istiyor ama ayva bulamadık daha buraya gelmemiş bir kaç güne gelirmiş ama immmm bol kaymakla çokta güzel oluyor :face_with_hand_over_mouth:

Merhametini seveyim öyle oluyorlar keske tum dünya çocuklar kadar mahsum olsa demi benimde kızım iki gündür gece bile uyanıyor anne bişey istiyormusun diye :hugs:

2 Beğeni

Nst’de çıkmıyorsa yalancı sancıdır. Sen hangi ildesin sana bulalım

1 Beğeni

Öyle büyük oğlum dershaneden geldi abisine anlatiyor annem ağladı ağrısı var dr götürelim mi seni bekledik diyor duyunca sanki bi büyük adam konuşuyor sonra iyiyim dedim kardesi ile konusup yatti kurban olduklarım iyiki varlar buyukte o yorgunluğu ile yemekleri isitip getirdi yedik bana birsey yaptirmadilar beraber kaldirip yikayip yattılar birde uyarıyor beni bir sey olursa kaldir beni diye :palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Erzincan Çayırlı :hugs:

1 Beğeni

Oyyy kuzular evlat candır rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Benim sancılar yalancı değil adını sahtekar koydum gece yine sancım oldu bu defa gitmedim hastaneye sinirden :grimacing::face_with_hand_over_mouth:

Amin Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Bu etkinliği sevdiniz mi bu hafta da yeni malzeme belirleyip yapalım mı

• Evet :space_invader::heartbeat:
  • Hayır , başka bir etkinlik bulalım :thinking:
  • Sen bu etkinlij işlerini bırak cansu :confounded:
  • Benim daha güzel bir önerim var :star_struck:
  • Ben bu etkinliği anlamadım :roll_eyes:
0 oylayan
3 Beğeni

Bu hafta ben de dahil olmak istiyorum sonunda :smile::muscle:

Bu haftanın malzemesi petibör bisküvi olsun mu ? :star_struck:

3 Beğeni

Olsun benim canım acayip mozaik pasta çekiyordu. @Nurrr yapar ben yerdim. Daha önce hiç mozaik pasta yapmadım. Ben de onu yapmayı öğrenirim.

Sen petibör ile ne yapacaksın

2 Beğeni

Ben de mozaik pasta yapacağım bununla. Pişti olduk :joy::joy:

Bir gün de ben yaparım, sen yersin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: sen de mi ilk defa yapacaksın

Canım ne çekti biliyor musun? Eskiden petibör üstüne puding dizerek tatli yaparlardı. Onu şimdi anlık özledim

2 Beğeni