Merhaba kizlar bugün kontrole gittim bebeegm kilosu 2.500 doktor bı hafta önden gidiyo haftasına göre uyumlu değil yediklerine dikkat et dedi zaten zayıf bunyeliym 57 kiloyum az yesem bu sefer de halsiz düşerim haftamda 33+6 bu arada ne yapmaliym çokmu iri sizce bebegim
Benim doğuma 1 aydan az kaldı 2 hafta önden gidiyor . Çok yiyen de biri değilim ama meyve vsden çok yiyorum ondan böyle oldu galiba . Doktorum bir sorun görmedi kilosunda
Şeker olabilir dikkat etmelisin kilosu fazlaymış canım şeker ölçerek dikkat et meyve ve karbonhidrat azalt istersen
Evet bende karpuz ve ekmeği çok yiyorum
Aynen karpuzu bu ara çok yiyorum ekmegide
Bende kendime meyve konusunda engel olamıyorum malesef ![]()
![]()
![]()
![]()
Karpuzun bebişe kilo aldırdıgını duydum sadece ne gibi zararı olabilir ki kafanızı takmayın
Benim de 4 5 gün önden gidiyor regl e göre 34+1 di dün 2615 Gr dı ultrasona göre 34+5 dedi 1 2 hafta önden veya geriden gelmesi sorun değil
28 haftadayiz regl tarihine göre 30 hafta ile 2 hafta normal benim diğer gebeliğim de öyleydi . En son 1300 kilogram di
Karpuz en şekerli meyve. Yerken dikkat edin
37.haftadayım bebegin kilosu 2 hafta onden gidiyor dedi doktor 3500 kilo olmus bende seker var yediklerime dikkat ediyorum ayrica insulin vuruluyorum yinede kilo almis bebek bi sorun olmadığını soyledi ama normal dogumu önermiyor bu durumlarda
Aynen canım cinsiyeti erkek mi bebeginin
Ikiside seker zaten. Dikkat etmelisiniz
Canim benimde o haftalarda oyleydi sonradan kilo almasi yavaslayinca haftasyla uyumlu hale geldi. Kafana takma sen ama yinede yedklerine dikkat et
Benimde 33+1 suyum fazla bugün gittim doktor kontrolüne 35 haftalık gözüküyor dedi kilomuz 2500 gebelik şekeri olduğu için diyetteyim ama dikkat etsemde kilo alıyoruz bu gidişle 37. Haftada doğuma alırız seni dedi doktorumuz
Erkek canım
Benimde erkekte genelde erkek çocuklar binhafta önden gidiyo demekki
Hayırlısı olsun.canim inşallah sağ salim kucaginiza alırız çocuklarımızı,![]()
Bende reglime göre üç hafta ondeyim