Bir hafta ilerden gitmesi

İlerleyen haftalarda canım kendi haftasını yakalar sen hiç merak etme sadece yedikleri içtiklerine biraz daha dikkat et her ihtimale karşı

Benim de normalde 33 haftalık ama doktor bı hafta geriden geliyo 32 gösteriyo dedi. 2 kilo bebek zayıf kalmış yediklerini dikkat et dedi ama ben yiyemiyorum bişey bı tas çorba içmeden sisiyorum. Bebekte tersmis dönme ihtimali var mı acaba .

Tamam canım,:cherry_blossom:

33 hafta ıcındeyken 2487 gr dı ne ozeldekı doktorum ne devletteki hiç bole bırsey demedi şahsen ıkısıde gelısımı çok iyi dedi

Allah Allah neden bana böyle dedi ya

Bnde 1 hafta önde çıktı ama 2 kilo bebeğim sanırım yediklerim bebeğe değil bana yarıyı:pleading_face:

Benim bebeğim de 10 gün kadar önden gidiyor suyumda olması gerekene göre biraz fazla insan ne yiyip ne içeceğini bilemiyor vaktiyle doğsunlar inşallah sağlıkla

İnşallah canım​:palms_up_together:

Kaç haftaliksin canim

Bende 31+3um doktor bana 1 hafta onden gidiyor bebegin buyuk dedi. Ama zaten benim diger oglumda iti bebek dogdu. Sorun olmuyor canim takma o laflari

Tamam canım sağolasın​:cherry_blossom:

35+4 te bebisim 2.880 senin bebis onden gidiyor cidden önemli olan senin kilon degil ki yediklerin. Hamur isi tuzlu şeylerden uzak dur odem yapmasın

Benim 31+6 2200 gr gelişimi önden gidiyor bebrğimin başı haftasına göre büyük suyu fazla doğum planlamasıyla ilgili hiçbirşey söylenmedi daha, eşim boylu iri yapılı genetik olabilir mi diye düşünüyorum :woman_shrugging:t2:

Benim erkek bebil hep 2 hafta önden gitti geçen 37. Haftamda 3500 gramdı daha da önden gidecek diye korkuyordum ama bu hafta 38 oldum 100 gram almış sadece normale dönüyor bence

Şuan 36 haftalığız