Hangi biberon iyi karar veremedim öneride bulunursanız sevinirim.
Philips avent bide mamajo bence
Evet Philips avent kullanıyorum bende en iyisi o hem meme ucuna daha yakın hemde kullanış açısından gerçekten güzel akıtma damlatma olayı yok mesela ama bebeğinize mama veriyorsanız yada verecekseniz ilerde meme reddi de olabiliyor çünkü süt akışını ona göre istiyorlar bilginiz olsun
Bende Philips düşünüyordum siz set olarak mı aldınız yoksa tekli mi aldınız?
Ben doğumdan sonra süt hemen gelmeyeceğini varsayarak bebekte de sarılık olmasın diye mama vermeyi düşünüyorum
Yok hayır sadece 125 cc ilk cam biberon aldım ilerleyen zamanda yükselttim biberonu
Biberon ile vermenizi şahsi görüşüm olarak önermiyorum ben doğumdan 3 gün sonra sütüm geldi ve şırınga ile besledim mamayı biberon vermedim sonra sütüm zamanla çekildi ondan sonra biberon verdim
Hımm şimdi şırıngalı mama kaşığı çıkmış ondan alıyım ozman teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
Teşekkür ederim siz peki memnun kaldiniz mi?
Rica ederim
Evet zaten araştırmama göre en çok bu iki markanın biberonu ön planda
Avent cam biberonlardan boy boy almıştım yorumlara aldanıp ama asla kızım icemedi, lansinoh aldık 6 aylık şuan ve çok memnunum..Her bebek farklı oluyor ve kesinlikle cam değil Pp ürün alinmali, biberon çok fazla yere düşen bir eşya tecrübeli anneler anlayacaktır..
Haklısınız bende cam almayı düşünmüyorum
Chicco natural feeling pp severek kullandığım bir biberon sayesinde gaz sancilarimiz en aza inmişti
Bunu ilk defa duydum bakıcam teşekkür ederim
Kaç defa kırdım hatırlamıyorum
Mamajo çok gzl
Bende bundan aldım yumuşak ucu bebek doğsun bakalım beğenir inşallah