Biberon önerisinde bulunur musunuz?

Hangi biberon iyi karar veremedim öneride bulunursanız sevinirim.

Philips avent bide mamajo bence

2 Beğeni

Evet Philips avent kullanıyorum bende en iyisi o hem meme ucuna daha yakın hemde kullanış açısından gerçekten güzel akıtma damlatma olayı yok mesela ama bebeğinize mama veriyorsanız yada verecekseniz ilerde meme reddi de olabiliyor çünkü süt akışını ona göre istiyorlar bilginiz olsun

2 Beğeni

Bende Philips düşünüyordum siz set olarak mı aldınız yoksa tekli mi aldınız?

Ben doğumdan sonra süt hemen gelmeyeceğini varsayarak bebekte de sarılık olmasın diye mama vermeyi düşünüyorum

Ben bunu aldım çok önerilmiş di

Yok hayır sadece 125 cc ilk cam biberon aldım ilerleyen zamanda yükselttim biberonu

Biberon ile vermenizi şahsi görüşüm olarak önermiyorum ben doğumdan 3 gün sonra sütüm geldi ve şırınga ile besledim mamayı biberon vermedim sonra sütüm zamanla çekildi ondan sonra biberon verdim

Hımm şimdi şırıngalı mama kaşığı çıkmış ondan alıyım ozman teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :cherry_blossom:

Teşekkür ederim :cherry_blossom: siz peki memnun kaldiniz mi?

Rica ederim :front_facing_baby_chick::rose:

Doğumdan itibaren bebeğimin tek sevdiği biberon

1 Beğeni

Evet zaten araştırmama göre en çok bu iki markanın biberonu ön planda

1 Beğeni

Avent cam biberonlardan boy boy almıştım yorumlara aldanıp ama asla kızım icemedi, lansinoh aldık 6 aylık şuan ve çok memnunum..Her bebek farklı oluyor ve kesinlikle cam değil Pp ürün alinmali, biberon çok fazla yere düşen bir eşya tecrübeli anneler anlayacaktır..

1 Beğeni

Haklısınız bende cam almayı düşünmüyorum

1 Beğeni

Chicco natural feeling pp severek kullandığım bir biberon sayesinde gaz sancilarimiz en aza inmişti

1 Beğeni

Bunu ilk defa duydum bakıcam teşekkür ederim

Kaç defa kırdım hatırlamıyorum :rofl::rofl::rofl:

Mamajo çok gzl

1 Beğeni

Bende bundan aldım yumuşak ucu bebek doğsun bakalım beğenir inşallah

1 Beğeni