Biberon önerisinde bulunur musunuz?

İnşallah canım sağlıkla gelsin bebiş

1 Beğeni

Hiç belli olmaz o düşünceyi kafandan at bence belki de doğum yapar yapmaz sütun gelecek tabiki yine tedarikli ol ama önceliğin hep emzirmek olsun ne kadar emzirirsen sütun de o kadar çoğalacak ve gelecek emin ol. Ben doğum yapar yapmaz sütü gelmeyen bir anneyim ve bu konuda tedarikli de değildim bunu farkedemedim bile çocuğum kilo kaybı yaşadı olması gerekenden fazla doktor mamaya başladı bende gittim biberon aldım oğlum biberona alıştı beni bırakmaya çalıştı defalarca ama gayret ettim inat ettim biraktirmadim sütüm çok azken bile sürekli emzirdim Allah da yüzüme güldü sütüm çoğaldı bebeğim 6 aylık ara sıra mama yiyor ama bu sürece kadar gerçekten çok çektim tercih edeceksen Philips avent biberon tercih et ama etmemeye çalış olcekli mama kaşıkları var yavaş yavaş onunla yedirmeye çalış ki seni emmemezlik yapmasın ki umarım hiç ihtiyacın olmaz da bebeğini bol bol emzirebilirsin :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim tabiki önceliğim inşallah sütüm gelir hiç bunlara gerek kalmaz ama ablamlarda bu sorunu gördüğüm için sarılık olmuştu yeğenlerim ben tedbirimi almak istiyorum yoksa tabiki anne sürü emzirmek önceliğimm teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

İki çocuğumu da Chicco ile büyüttüm çok memnun kaldim

Anne göğsüne daha yakın başlık olduğu için Chiccoyu tercih ettim ben. Lansinoh ve Avent de diğer en çok tercih edilenler arasında.

Bebeğim 15 gunlukken mama almaya basladı. Kilo alımı biraz dusuktu sarılıgı vardı kuvoze girdi. Kovozde hem sutumu sagıp verdim hemde mama verdiler cunku sutum azdı ve yetmiyordu. Taburculuktan sonra sık sık emzirmeye devam ettim. Sagım mk kiralamıstım onu da iki ay kullandım. Sık emzirme ile cok sukur sutum arttı ve oglum mamayı cok istememeye basladı. Simdi yedi aylıgız gunde ikş kere veriyorum. Ek gıdaya baslamadan oncede iki kere veriyordum onun dısında hep anne sutu. Ben Philips avent bir numara baslık öneriyorum yenidogan için. İki numara ile baslamıstım ama tıkanma oluyordu zorlanıyordu bebegim o yuzden ilk dört ay bir numara baslık kullandım sonra ikiye geçtim.üç numara da var ama onda da agzından tasıyor mama kullanmadık. Philips den memnunum ama dediğim gibi yenidoğan bir numara baslık olması onemli ona dikkat edin alırsanız. Baslıklar ayrıca satılıyor.

Dr.Browns oğlumda kullanmıştım hâlâ da kullanmaya devam ediyoruz onu da bir araştırabilirsiniz

Bunu ablam kullandı ve çok memnun kaldı biliyorum ama gönlümden geçen Philips avent teşekkür ederim​:cherry_blossom:

Bende 3 no alacaktim iyi ki uyardiniz teşekkür ederim​:cherry_blossom: