Beta HcG kan testii

Hanımlar mrb adetime 3 gün var bugün kan testi yaptım hastanede beta 0.1 çıktı malesef.Sizce daha sonra pozitife döner mi adetime çok yakın yaptım yüksek ihtimalle pek mümkün değil ama yine de sormak istedim

Ve enfeksiyonum var malesef çok fena sırt kasık ağrım var idrarım koyu

Niye bu kadar erken yaptınız ki, gebelik bekliyorsanız bile kesin sonuç ve değer için adetin en azından gecikmesini bekleseydiniz.

Geceden beri şiddetli sırt ve karın ağrım vardı doktor ağrı kesici iğne yazdı aslında ilaç da verecekti ama içimde bı şüphe oluştu iğneyi vurdurmadim ilaç da almadım yani hiçbir şey kullanmadım bı sure dinlenip sürecin geçmesini bekliycem ama şuanda bile aşırı yorgun halsiz ve rahatsızım ağrım çok anlamadım gitti enfeksiyonu olup da hamile kalan çok kişi varmış ki o denli ağır bı enfeksiyon da değil benimki ona rağmen dikkatli ilerlemeye çalışıyorum bilinçli davranıyorum

Testi adetin geçtikten 3-4 gün sonra yap istersen biraz erken olmuş. En garantiside 1 hafta geçtiğinde

Son adet tarihim 14 Kasım . 30 Kasım 1 ve 3 aralığı değerlendirdik şuan baktığımda yalnızca on gün geçmiş oluyor sahiden erken davranmisim sanırım biraz daha beklemem gerekiyor adet gecikmesi yaşarsam mutlaka testi yeniliycem teşekkürler :heart:

Mutlaka folik asit kulanmaya baslayın doktorunuzun önerdiği bir marka. Ve size tavsiyem eğer bu ay gebelik olmamışsa doktorunuza muayene olmaya gidin rahim yumurtalıklar baktırın doktorunuz gebelik düşünceniz oldugunu bilsin. Adetin 2. Ve 3. Günü hormon testi yapılıyo kan tahlili ile. Bunu talep edebilirsiniz. Gebelik sürecine sağlıklı bir adım olur değerleriniz nasıl hormonlarınız vs… gerisi takdiri ilahi

Canım enfeksiyonun varsa eğer ilk önce enfeksiyon temizlensin ondan sonra hem hamile kalman daha kolaylaşır hemde gebeliğinin ilk haftaları daha sağlıklı geçer senin için

Sağ olun doktorum da söyledi gidicem ama bilmediğimden soruyorum ilk gebelik olacak hormon için gittiğimde alttan muayene durumu oluyor mu adetliyken doktor bişey demedi ama anlamadım

Evet bende öyle düşünüyorum aslında geçen ay hiçbir şeyim yoktu ama eşimde vardı ondan mı geçti hiç anlamadım sağ olun

Dünkü kan tahlilim böyle çıktı anlayan varsa yardımcı olabilir mi Adet gecikmesi bekliyim dedim ilaç falan kullanmiycam her ihtimale karsi

Beta hcg yi merak Ediyorsanız onunda değerini görmek gerek görmediğimiz için şu an yorum yapamayız

CRP degeri bildiğim kadarıyla enfeksiyon kaynaklı yükseliş olmuş o bile adet gecikmesi yapabilir. İnternete degerlerin adını yazıp kontrol edin neler oldugunu ama en net cevabı her zaman doktor verir

Hormon testi kan tahlili ile bakılıyor. Adetin 2. Ve 3. Günü ben talep etmiştim doktordan gebelik düşündüğüm için. Alttan muayenede adetiniz bittkten oluyor. Rahim ve yumurtalıklara bakar.

O zaten 0.1 şuan malesef

Evet ben de öyle anladım doktor da bunu dedi ağrı kesici iğne ve ilaç verdi ama benim son adet tarihim 13 Kasım 30-1 ve 3 Aralıgi değerlendirdiğimiz için yani değerlendirdigimizden itibaren 11 gün falan geçmiş oluyor her ne kadar beta şuan düşük olsa da beklemek istedim ilaç kullanmadim çünkü herkes erken test yapmışsın dedi bakalım ne olacak umarım vardır ve yükselir

Sağ olun ya bazıları adette alttan muayene oluyor dediler bı an şaşırdım sahiden.Benim ilk gebelik olacağı için bilgim çok yok bakalım ne olacak sabredicem

Adetliykende alttan muayene oluyor doğru ama hangi rahatsızlıklar için geçerli bilgim yok

Bakalım ne olacak çok teşekkürler :heart: