Beta HcG kan testii

Enfeksiyonunuz yuksek çıkmış enfeksiyon icin şase içebilir ya da hap kullanabilirsiniz doktor verir zaten. Hamile olsaydiniz da çok küçük bir degerolsa bile mutlaka çıkardı 3 gun sonrada cikacagini düşünmüyorum birden bire yukselmiyor çünkü ama enfeksiyonun pesine düşün size rahatsizlik verir

Sağ olun yeniden hastaneye gidicem

1 Beğeni

Ayyy bugün ilk olarak açık kahverengi şeklinde lekem oldu biraz önce de koyu hale gelmiş ama hafif kırmızılık da olan biraz daha yoğun bı leke gördüm ve baya koyu renkte uzunca bi damar halinde parça geldi enfeksiyondan ötürü adetim mi etkileniyor bu adet mi acaba yeni mi açıliyorum ki biraz da ağrım var ,yoksa yerleşme kanaması mi ?? Ve yerleşme kanaması kaç gün sürüyor

Siz bence adet oluyorsunuz. Yerleşme kanaması anlattıgınız sekilde olmamıstı bende kahverengi akıntı seklinde sulu gibi geldi yani hiç koyulaşmadı. Hamile olsaydınız beta hcg birazda olsa yüksek cıkardı. Enfeksiyon kaynaklı adet gecikmesi olmus olabilirsiniz. Bende yazın idrar yolu enfeksiyonundan 7 gün gecikti adetim. Önce rahatsızlıklarınızı düzene sokmanızda fayda var. Gebe kaldıgınızda daha zor olur sizin ilaç ilaç kullanmak kısıtlı çünkü

1 Beğeni

Yüksek ihtimalle dediğiniz gibi sağ olun başta su enfeksiyonu halledeyim bence de ki zaten pazartesi randevum var gidicem artık hayırlısı :heart:

1 Beğeni

Kızlar dün sağlık ocağında kan tahlili verdim

Btahcg bu şekilde ben anlamadım ne demek oluyo evde test yaptım pozitif adetim 10 gündür gecikti düzenli adet olan birisiyim