Beta HCG değeri nasıl?💉

Ya ben emin olayım diye pazartesine ranzdevumu degiltirdim bari betam da yüksek olur emin olurum dedim hemde saflık ocagınfaki doktorumda pazartesi gel demişti bende ona göre pazartesi ögleden sonraya degışyim ya kızlar bu arada eşime büyük sürpriz yapıcam hala haberi yok fikir verir misiniz :hugs:

1 Beğeni

Tabikiii :smiling_face_with_three_hearts: ama seni yanlış bilgilendirmek istemem bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında 1000’den fazla olsa bile 1000’e kadar gösteriyormuş sonucu eğer öyle değilse beni de bilgilendirin lütfen ama duyduğum kadarıyla böyle biliyorum. Bu arada bende senin gibi eşime söylemedim ilk, doktora gittim test yaptırdım emin olduktan sonra bir tane bebek zıbını aldım üzerinde “Dünyanın en mükemmel babası olmaya hazır mısın?” Yazıyordu. Birde kart aldım “senin gibi yakışıklı mı yoksa aşık olduğun kadın gibi güzel mi olacağımı bilmiyorum ama canına can olmaya geliyorum babam” gibi bir şey yazıyordu. Hepsini bir kutuya koydum, yılbaşı gecesi dışarı çıkmıştık arkadaşlarla. Yılbaşı gecesi 12’ye yakın bir saatte sana yılbaşı hediyesi aldım diyip önüne koymuştum kutuyu.

1 Beğeni

Yaaa sende cok güzel yapmışsın bende ayakkabı aldım bide zıbın ile testlerin var ayrıca yarımada inşallah bebişin ultrason fotosunu eklycem cok heyecanlıyım gercekten dua edin yarın güzel seyler olsun ya ayrıca hastaneye her türlü gidecegim ultrason için ama saflık ocagına da kan vermeye yine gidecegim ya :hugs:

2 Beğeni

Sabah hastaneye gittim kese göründü bebiş suan iyi geride Elhamdülillah haftaya kalp atısını dinleyecegiz inşallah cok heyecanlıyım :hugs:

1 Beğeni

Çok sevindim çok şükür :blush::heart:

1 Beğeni

Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Yaaaa gözün aydın canım benim, gerçekten çok mutlu oldum. Sağsalim kucağına almayı nasip etsin rabbim :smiling_face_with_three_hearts: bende haftaya yani cumartesi günü kalp atışını dinleyene gideceğim. Kaç haftalıkmış peki? Eşine söyledin mi ? Ayyy çok heyecanlı vallahi :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Kızlar cuma günü öğrendim hamileliği Beta HCG 56.89 . Pazartesi kahvemsi kanama vardı doktora gittim beta HCG 34 e düşmüş benim gibi olanalr varmı doktor sağlıksız gebelik dedi

2 Beğeni

Çok üzüldüm :pleading_face: Allah sabır versin :heart:

Çok üzgünüm canım Rabbim yardımcın olsun :pensive:

Sağlıksız gebelik kimyasal gebelik mi cmm

Geçen ay yaşadım canım kimyasal gebelik maalessf. Sıfırlanır o zaten korkma. Bu ay tekrar hamile kaldım.

2 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Amin inşallah Allah razı olsun ya sennde gözün aydın demek aramızda cok yok Rabbim saglık sıhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah bende haftaya pazartesi dinlemeye gidecegim insallah ve suan 5 haftalıkmks saha dün betam da 8093 dü zaten ya wşimede dün aksam syledim hadi canım yalan syleme felan dedi arkadaşlarımız ile birlikte güzel bi ortam yaptık kayahandan mini sevdacıgı actık ya varya agladık ya elhamdülillah Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah cokmdus ediyorum

3 Beğeni

Rabbim sağlıkli kucağınıza almayı nasip etsin. Bu kimyasal gebelik neden kaynaklanıyor sordunuz mu sizde doktora

Kimyasal gebelik gucsuz sperm ve sagliksiz catlayan yumurtanin dollenmesidir ve vucudun sagliksiz olan gebeligi kabul etmemesinden kaynakli

Ama sizlere tavsiyem belki doktorunuzda bu dicektir daha saglikli ve guzel bi gebelik için dusukten sonra en az 3 ay korunmaniz ve vucut toparlandiktan sonra cocuk plani yapmanizdir bunun hem size hem bebege faydasi olucaktir

Ayy okurken tüylerim diken diken oldu, rabbim bu mutluluğu kucağımıza sagsaglim aldığımızda da yaşatsın inşallah :kissing_heart: sürprizin çok güzel olmuş tahmin edebiliyorum nasıl olduğunu :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Amin inşallah Allah razı olsun canım benim ecmain :palms_up_together::hugs: evet cok güzel ve cok duygusal oldu ya :pleading_face: