Beta HCG değeri nasıl?💉

Çokkk amin :smiling_face_with_three_hearts: benimde ilk gebeliğim ve uzun bir uğraş sonucu elde ettik. İnşallah sizde sağ salim bebeğinizi görür ve kalp atışlarını dinlersiniz. Annelik endişesi rahime ilk düştüğü andan itibaren başlıyormuş onu anladım, ya beta değerim yükselmezse, ya keseyi görmezsek, ya keseyi görürde bebeği göremezsek, ya kalp atışını duyamazsak diye :face_with_hand_over_mouth: sanırım alışmamız lazım bu duruma

1 Beğeni

@Necla01 evet bizde uzun zamandır beklyrduk hatta tüp bebek için gerekli arastırmları dahi yaptıkda ama sonra böyle bi sürpriz ile karşılaştık ve hemen hastaneye gidip hersey yolunda haberini almak için sabırsızlanıyorum inşallah Allah’ım sana da banada isteyenlere de saglıklj sıhatlı bir evladı hayra yorsun ya cok dua edyrm :palms_up_together::brown_heart:

1 Beğeni

Amin inşallah canım benim artık günler 24 saat değil 48 saat gibi bekleyemiyorsun biran önce gelsin istiyorsun o gün bu arada aklında bulunsun biz vajinal ultrasondan gördük bebeği beta 5000 civarı olunca karından görünüyormuş

Bende pazartesi günü ilk kez gördüm keseyi çok heyecanlı :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: cumartesi beyan 754 idi pazartesi günü keseyi gördük :heart_eyes:

1 Beğeni

Benimki 4hafta iki günlükken beta değerim 1000di, önemli olan 10 dan yüksek olması. Hangi değerde olmasına fazla takılma canını sıkma :purple_heart:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :purple_heart:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon::star_struck:

1 Beğeni

Ay bakalım artık cumartesi ne olacak cok asırı heyecanlıyım gercekten günler gecmiyor hiç benim pazartesi 434 dü cumartesi e kadar yükselir diye umuyorum :brown_heart:

1 Beğeni

Ay darısı bana ve bekleyenlere inşallah :palms_up_together:

2 Beğeni

Ay hadi bakalım ya tesekkur ederim :hugs:

1 Beğeni

İçini ferah tut yükselir tabiki cumartesi günü bizi de bilgilendirmeyi unutma :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aminn inseAllah :smiling_face_with_three_hearts::rose: Gebeliğin hayırlı olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin :face_holding_back_tears::palms_up_together:

1 Beğeni

Herkeste farklı sonuç olabiliyor canım sayılara takılma ben tam 4+3 de fark ettim 1000di. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin minikler​:revolving_hearts:

1 Beğeni

Ay elbette ki zaten hemen öğrenip murlulugumu paylasmak istyrm :hugs:

Amin inşallah Allah razı olsun canım benim inşallah sabırsızlıkla bekliyorum zaten henüz cok yeni ama sanki uzun zamandır bendeydi :hugs:

Bende 4 hftalıkken 497 iki gün sonra 2044 e yükselmişti

Ay bakalım benimki kac olucak yarın önce saglık ocagında test vereyim sonra hastaneye gideyim dedim yükselmişse anca diye cünkü

Aranızda kocaelinde olan var mı peki önereceği bi doktor felan acısından dyrm

Bende 6 haftalik da gittim 54173 cikti ilk gittigim de 4 haftalik 12173 cikmisti

1 Beğeni

Merhabalarrr ne yaptınız gittiniz mi hastaneye?

1 Beğeni

İnşallah güzel sonuçlarınız olmuştur

1 Beğeni