Beşik ve bebek arabası önerisi

Hanımlar merhaba, beşik ve bebek arabası önerisi istiyorum :smiling_face_with_three_hearts:

Merhaba, ben beşikte Elele Bonte2 6in1 tercih ettim. Bebek arabası olarakta kızımda travel alıp bin pişman olduğum için bu defa direkt kabin boy tercih ettim. Sunny Baby dublin kabin boy travel. Bakabilirsiniz isterseniz.

2 Beğeni

Teşekkürler :star_struck:

1 Beğeni

Görselde ekledim fikir olması için :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Benbundan alcammkrem renklisini

2 Beğeni

Kız senin olduğun yerin belediyesi bebek çeyizi hediye etmiyomu.? Araştırdınmı.? Ben araştırdığım kadar park yatak o hediye pakete dahil :()yanlız eşya tarzı da kullandığın fan,bebek arabası filandaa hep aynı hee

1 Beğeni

Harika olmuş, teşekkür ediyorum.:smiling_face_with_three_hearts: Bir şeyi merak ediyorum bebek arabası kullanım süresi nedir yatay şekilde olduğu için merak ettim

1 Beğeni

Park yatakta vermiyorlardır heralde ya :joy: Hiç araçtırmadım ama verirlerse de itiraz etmem zaten bir tane daha alıcaz :joy:

Fiyati nedir canim

Veriyolar veriyolar…

Ayy bunlar harika görünüyor :star_struck:

Benim resmini attığım 4yaşa kadar kullanıma uygunmuş hem araba koltuğu hem port bebe birini 1yaşa kadar kullanıyosun, çıkarıp araba koltuğuda yapabiliyosun ana kucağıda sora o iptal oluyo port bebe yi takıyosun bebek arabasına

1 Beğeni

Hmmmm teşekkürler

Ya cidden var mı böyle bir şey

Puseti ile 8 aya kadar kullanır diye düşünüyorum sonrasında küçük gelebilir. Puseti çıkardıktan sonra da 3 yaşa kadar rahat rahat kullanır. Ben ilk kızımda travel aldım bin pişman oldum arabamızın bagajı küçük olduğu için tekerleklerini bile sökmem gerekiyordu ama sizin arabanız büyükse normal travel sistem alabilirsiniz. Bu arabada en sevdiğim tek elle katlanıp, katlandığında da arabanın arkasında yere bile konabilecek kadar küçük hale gelmesi. Kızım da travel satıp baston araba almıştım bu arabada sonradan baston araba almama da gerek kalmayacak.

1 Beğeni

Bulunduğunuz belediyenin hizmetlerini araştırın İstanbulda bu uygulama var. Bebek çeyizi hediye uygulaması yani içerik değişebilir ama benim gördüğüm alanlar oldu alamazsam banada sürpriz olur :slight_smile: ama 20hafta dan önce başvuramıyoruz

1 Beğeni

Yatak 5099 a aldım ben ama şimdi 4500 civarına düştü trendyolda arabayı da 4500 a almıştım o malesef 7500 civarında şuan.

1 Beğeni

Detaylı bir bilgilendirme oldu benim için malum hiç fikrim bilgim yok bu konuda :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::joy:

Araştırayim valla

1 Beğeni

Pahalı almışsın kız gördüğüm yukardaki attığın arabayla benim alacağım araba aynı gibi değilmi.? Aynı gördü benim gözüm 3500tl fiyat aldım ben