Beşik ve bebek arabası önerisi

Bu da oturur hali kızım bebeğini koymuştu bir kaç gün öyle oynadı evde. :smiley:

Teşekkür ederim canım iyi günler de kullanın

1 Beğeni

Kabin boy olunca bi tık fiyat artıyor canım bu benim kabin boylarda en ucuzu hatta diyebilirim. :smiley: ben sonradan aynısından bir tane daha aldım mecbur ikisi 10bin civarına denk geldi.

Benim attığımda kabin boy yukarda görseli var bak sen 2. Gebelik olunca deneyimlisin kabin boy değilmi benim baktığım.?neden 2tane aldın ikiz arabalarından 1tane alaydın ya :heart:

Çok teşekkür ederim :heart_eyes::heart_eyes: Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah bebişlerimizle :heart::cherry_blossom:

2 Beğeni

Tam olarak bu beğendiğim o da 2araba almak zorunda kalmıyım diye beğendim zate :rofl::rofl:

2 Beğeni

Travel diye geçiyor canım puseti direkt arabaya takıyorsun ya diğer parçası ayrı bunda araba sabit üstüne takıyorsun. Kabin boy denme sebebi kapanınca valiz gibi oluyor ya küçücük uçakta yanına alabiliyorsun. Senin aldığın gibi almıştım bende arabanız büyükse sorun olmaz bizim bagaja sığmıyordu.

Koltuğu yatırsın sığdırsın banane :rofl::rofl:kabin boy diyince valiz gibi filan diye 2ye katlanıyo ya ona deniyo sanıyodum :rofl:

@anon51243553 çok faydalı şeyler konuşuluyo kaçırma :rofl:

2 Beğeni

Ben bilerek ikiz arabası almadım. Bu altlı üstlü olanlar 25binden başlıyor bütçemi çook aşıyor :smiley: Yanyana tek parça olanlarda çok büyük o bagaja girmez arka koltuğa koymam lazım arka koltuğa koyarsam da bebekleri bagaja koymam lazım :joy: 2 araba aldım küçük oluyor ikisi de bagaja sığar bir de aparat aldım ikisini yanyanq sabitleyip ikiz arabası yapabiliyorsun

Fiyatlara bakmadım ama cidden 25bine araba mı var ya ömürlük mü kullancak o nası bi fiyat ama o ara aparatıda ilkkez duydum o da süpermiş

Bende ikiz olunca öğrendim :smiley: aşırı faydalı bir aparat valla üretenden Allah razı olsun. 25 ucuz olan azıcık iyi alıcam dersen 35bine çıkıyor :frowning:

Kız uyuyakalmisim yettim :joy::joy:

Youtube ta bu pakete başvurup alan biri video paylaşmış uzun diye uyarı verdi paylaşamadım ama son görselleri ekran fotosu aldım enbüyük 2parçası bence park yatak ve reflü yatağı

1 Beğeni

Aaa çok iyi vallahi baktım da bizde emzik,biberon bebek bezi vb var. Beşik yok

1 Beğeni