Ben uzun kullanımlı olmasını tercih ettiğim için 1 numarayı aldım
Kullanıyor muusnuz yoksa daha kullanacak mısınız yani büyüğünü alınca küçüğe gerek yok gibi ilk aydan itibaren rahat kullanır sanırım bebek
Yok daha kullanmaya başlamadım ama çevremde gördüğüm kadarıyla kullanşlı
Bende tek onu alayım o zaman
İlk kızımda 2 yaşına kadar mobilya beşik kullandık, Civil’den almıştık. Sonra 1 numaradaki park yataktan aldık. 3 buçuk yaşına kadar kullandı. Sonra Montessori yatağa geçmiştik
İkinci kızımda normalde ilk kızımın mobilya beşiğini kuracaktım ama hediye olarak 2 numaradaki beşikten geldi fakat pek sağlam bulmadım ben. Bebek ayaklanmaya başladığında tehlikeli olacaktır. 9 aylık olana kadar kullanabilir. Bence siz de 1 numara tercih edin. Malum herşey de giderek pahalılaşıyor. Uzun vadeli kullanım olur
Bence 2 numara, bebek besikte yatmak istemezse kendini avutmak daha kolay olur ama @nuran’ın dedikleri de çok mantıklı
Ben direk monteserro’den yanayım 6 aydır bir kez bile bebeĝi beşikte sallayarak uyutmadık. Bi kaç kez sallamayı denedim ama alt sallama demirlerini açıp sallamayı bıraktıktan sonra sanki besik baya yamuk kalıyor
2 numara daha güzel bence
Bende beşik arayışındayım. Odam küçük olduğu için uzun süre kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum.
Bu modelden kullanan var mı?
Bende bunun görüntüsünü begeniyorum fakat çoöuk kafasını vurma ihtimali vs var dediler eledim kendimce bunu
Benim 2 ci beşikten var ama otomatik sallanıyor 3 kademe şeklinde ve renkli ışıklar ve müzik var onu kullanacağım
Banada annem park yatak almış yani 1 numaradan ama alırken mutlaka taşıma kapasitesine dikkat edin 15 kg taşıyanda var 25 kg taşıyanda ne kadar taşıma kapasitesi yüksek olursa uzun vadede kullanır ve güvenli olur diye düşünüyorum
Benim arkadaşımda 2 sindende vardı edindiği bilgiye göre 2 numaranın altı çöküyor bebek kilo aldıkça altına sert mukava koydum ama rahatsız oluyor onunlada dedi tv izleme yatağı yaptı 2 numarayı 1 numarayıda daimi uyutmak için kullanıyor bebişi 2 yaşında gayet memlun hala kullanıyor
Kesinlikle 1 numarayı almalısınız hepsinden daha kullanışlı güle güle kullanın
Hepinize teşekkürler net 1e karar verdim
Aldığın ürünü burada paylaşır mısın bende 1 den bakıyorum
Ben ikisindende kullandim ilk 3 4 ay 2 numara heryere taşinabilir oldu için rahat oluyot hatta 8 9 ayina kadar uylulari kisa sureli ve sık sık oldugu donemde evin icerisinde her odada kullanabiliyosun rahatlik açisindan 1 yaşindan itibaren 5 yaşina kadar da park yatagini kullanfim
Resimdeki venedik anne yanı trenyolda var bir de yoykonun kremi var yoyko kremi stopra girerse onu almayı düşünüyorum renk tonundan dolayı
1 diyorum bende