Beşik konusunda kararsızım görsele bakıp fikir verir misiniz

BEN SADECE 1 NUMARAYI ALIP BEBEKLİKTEN 3 YAŞA VS KADAR KULLANIRIM DEDİM AMA BAZILARI DA 2 NUMARAYI DA ALT İLK 1 YALTA BEBEK DAHA RAHAT YATIYOR DİYOR SİZ NASIL YAPTINIZ ALDINIZ

5 Beğeni

Ben uzun kullanımlı olmasını tercih ettiğim için 1 numarayı aldım

2 Beğeni

Kullanıyor muusnuz yoksa daha kullanacak mısınız yani büyüğünü alınca küçüğe gerek yok gibi ilk aydan itibaren rahat kullanır sanırım bebek

1 Beğeni

Yok daha kullanmaya başlamadım ama çevremde gördüğüm kadarıyla kullanşlı

1 Beğeni

Bende tek onu alayım o zaman :innocent:

1 Beğeni

İlk kızımda 2 yaşına kadar mobilya beşik kullandık, Civil’den almıştık. Sonra 1 numaradaki park yataktan aldık. 3 buçuk yaşına kadar kullandı. Sonra Montessori yatağa geçmiştik

İkinci kızımda normalde ilk kızımın mobilya beşiğini kuracaktım ama hediye olarak 2 numaradaki beşikten geldi fakat pek sağlam bulmadım ben. Bebek ayaklanmaya başladığında tehlikeli olacaktır. 9 aylık olana kadar kullanabilir. Bence siz de 1 numara tercih edin. Malum herşey de giderek pahalılaşıyor. Uzun vadeli kullanım olur :blush:

2 Beğeni

Bence 2 numara, bebek besikte yatmak istemezse kendini avutmak daha kolay olur ama @nuran’ın dedikleri de çok mantıklı

Ben direk monteserro’den yanayım 6 aydır bir kez bile bebeĝi beşikte sallayarak uyutmadık. Bi kaç kez sallamayı denedim ama alt sallama demirlerini açıp sallamayı bıraktıktan sonra sanki besik baya yamuk kalıyor

1 Beğeni

2 numara daha güzel bence

2 Beğeni

Bende beşik arayışındayım. Odam küçük olduğu için uzun süre kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum.

Bu modelden kullanan var mı?

2 Beğeni

Bende bunun görüntüsünü begeniyorum fakat çoöuk kafasını vurma ihtimali vs var dediler eledim kendimce bunu

1 Beğeni

Benim 2 ci beşikten var ama otomatik sallanıyor 3 kademe şeklinde ve renkli ışıklar ve müzik var onu kullanacağım

1 Beğeni

Banada annem park yatak almış yani 1 numaradan ama alırken mutlaka taşıma kapasitesine dikkat edin 15 kg taşıyanda var 25 kg taşıyanda ne kadar taşıma kapasitesi yüksek olursa uzun vadede kullanır ve güvenli olur diye düşünüyorum

2 Beğeni

Benim arkadaşımda 2 sindende vardı edindiği bilgiye göre 2 numaranın altı çöküyor bebek kilo aldıkça altına sert mukava koydum ama rahatsız oluyor onunlada dedi tv izleme yatağı yaptı 2 numarayı 1 numarayıda daimi uyutmak için kullanıyor bebişi 2 yaşında gayet memlun hala kullanıyor

3 Beğeni

Kesinlikle 1 numarayı almalısınız hepsinden daha kullanışlı güle güle kullanın :smiling_face:

3 Beğeni

Hepinize teşekkürler net 1e karar verdim :smiling_face_with_three_hearts::woman_fairy::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

4 Beğeni

Aldığın ürünü burada paylaşır mısın bende 1 den bakıyorum :innocent:

2 Beğeni

Ben ikisindende kullandim ilk 3 4 ay 2 numara heryere taşinabilir oldu için rahat oluyot hatta 8 9 ayina kadar uylulari kisa sureli ve sık sık oldugu donemde evin icerisinde her odada kullanabiliyosun rahatlik açisindan 1 yaşindan itibaren 5 yaşina kadar da park yatagini kullanfim

1 Beğeni

Resimdeki venedik anne yanı trenyolda var bir de yoykonun kremi var yoyko kremi stopra girerse onu almayı düşünüyorum renk tonundan dolayı :wink:

1 diyorum bende :relieved:

1 Beğeni