Beşik konusunda kararsızım görsele bakıp fikir verir misiniz

Ben gecen gun ikisini de aldim park yatak bizim odada durucak gecekeri ona yaticak kucuk olanda evin icinde ger yere goturbilicem

1 Beğeni

Ben park yatak kullanmistim ama iki cocugum da hic rahat edememisti filelere kafalarini dayayip dururlardi​:slightly_smiling_face:sık sık uyanirlardi 2 yas gecince normal yatağa geçince uyumaya basladilar o yuzden emin olamadim kendim de nasil besik alsam diye

1 Beğeni

Bende tıpatıp aynısı var. Yataktan taraftaki tahtayı söktüm ben, yatakla tamamen bir oldu. O tahta bir set gibi kalmıştı aramızda. Çok yer kaplamıyor, göz yormuyor, demonte olduğunda da az yer kaplayacak bir mobilya. Az yer kaplayacak diyorum çünkü işim bitince elden çıkartmaya niyetli değilim. Kardeş için bekleyecek :sweat_smile: Aksi halde satılıp değerlendirilebilir :heart: He bu arada sallanma özelliğini kullanmıyorum ben. Onu sıkı bir şekilde sabitlemek gerekiyor anne yanı şeklinde kullanırken bana kalırsa. Kapatılmazsa hareket edip yataktan ayrılabilir. Tabi ben tahtayı söktüğüm için böyle konuşuyorum. Amaaan çok uzattım​:woman_facepalming:t3: @Kader1

2 Beğeni

Kesinlikle 1 numara ileride yan kısmı açılıyor çocuk kendi girip çıkabiliyor ve alt kademeye indiğinde ayağa kalksa dahi düşme riski olmuyor. 2 numara kısa süreli kullanılabilir

3 Beğeni

Bizde yatak odasında bizim yanımızda uyuması için görseldeki park yatağı aldık. Küçük olan sallanır beşiği de gündüz oturma odasında uyuması için aldık. Renk olarak park yatağın gri olanını sallanır beşiğinde bej olanını tercih ettik.

3 Beğeni

Park yatak ve diğer odalar içinde ana kucağı da alınabilir gibi değil mi

1 Beğeni

Tabiki 1 numara yani hem kulanşlı hem oyun parkı 1 kaç yılda rahatlkla kulana bilirsin canm

2 Beğeni

Ayy aynı şeyleri düşünmüşüz.:sweat_smile: Bende 2 . bebeğime saklamayı düşünüyorum. Ayrıca yer kaplamaması benim için çok önmeli. Peki bebek 2 - 3 yaşına gelince kullanışlı olur mu? Araları bölmeli olduğu için biraz kararsızım. @Esma

2 Beğeni

Kendi yataktan inip çıkabilmeye başladığında en alt kademeye indirip kullanılabilir bence. Emin değilim :smiling_face_with_tear: Bölmeli ama kolunu bacağını sokup da sıkıştırması biraz zor bana kalırsa ve tabi kastettiğin buysa :sweat_smile: @Kader1

1 Beğeni

Tabiki bende 1 numara park yatak aldım

İlk cocugumda ahsap mobilya tarzi besik almistim. Cok pisman oldm yer kaplamasi altini cekip temizleme yonunden vs de zor oldu . Bu bebegimde cok arastirdm. Bana en mantikli olani park yatak geldi civilde indirimleri oluyor. İndirimleri takip ettim ordan aldm cok genis olanlarindan degil daha kibar boyutta olanlari var her acidan kullanisli o yuzden net 1 numara ikiyi fazla kullanamazsin parana yazik

Yeni doğum yapan bir arkadaşımda ikiside var. Park yatak, yatak odasında sabit duruyor. Diğer hamak gibi olanı da gittiği odaya götürüyor. Genellikle oturma odasında duruyor mesela, biz çay içerken bebişi uyutmak da kolay oluyor bir taraftan sallıyoruz. Mutfakta iş yaparken de eğer durursa içinde oynuyor ama genellikle yatmayı sevmediği için kısa süreli duruyor. Ben de 2. modelin biraz daha uygularından bulabilirsem almayı düşünüyorum hamak gibi olanlardan. 1 buçuk, 2 yaşına kadar kullanıldığını söyledi arkadaşım.