Benim gibi bir çılgınlık yapıp 3.bebeğine hamile olanlar ✋🏻

Kalabalık bir aile olmak hep hayalimdi. 8 ve 5 yaslarinda kizlarim var . Bir evladım daha olsun istedim.Bu arada calisiyorum ogretmenim. Hayat neler gosterecek üstesinden gelebilecek miyim bazen endiseleniyorum .yine de tabiki saglıkla gelsin diye heyecanla bekliyorum :relieved:

9 Beğeni

@Leyla1991 @Gekcen22 @Handegizem 3. Bebişe hamile @Hava abla 4. Bebişi kollarına aldı. Tanışmak ister misiniz

Merhaba @betul hanım kaç yaşındasınız. Ben hamile olmasını çok sevdim ama bir taneye bakmak bile çok zor sizler bu súreci nasıl atlattınız 3 taneye nasıl karar verdiniz kendinizle gurur duymalısınız

4 Beğeni

Hayırlı olsun :blush::heart:

Ben ikinciyi yaptım, çılgınlık dedim. Sizin cesaretinize hayran kaldım :star_struck:

6 Beğeni

Merhaba hanımlar kardeşlerim :smiling_face_with_three_hearts::hugs::rose::bouquet::lady_beetle::butterfly::kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

5 Beğeni

Merhaba gokcen

5 Beğeni

lilo and stitch hug GIF

3 Beğeni

Bilmiyorum genc kızlıgımda bile hep 3 cocugum olsun isterdim. eşimde cocuklari cok sever ve ilgilidir. 30 yasındayim 9 yildir evliyim . :smiling_face_with_three_hearts: 2 cocugu buyutunce Artık her zorluga bu da gecer ya hu gözüyle bakıymaya basladim sanirim. Evet suan midem bulaniyo ama biliyorum ki bu da kalmayacak

3 Beğeni

Merhaba canım benimde 3. Gebeliğim sabırsızlıkla bekliyoruz Göktuğ paşayı :heart:

6 Beğeni

Sağlıkla alın kucağınıza.:relieved:

3 Beğeni

Teşekkür ederim canım sizde canim

2 Beğeni

Sağlıkla al kucağına maşallah :pray:

2 Beğeni

Allah razı olsun canım hepimiz alırız inşallah sağlıcakla :heart::heart:

1 Beğeni

Amin amin inşallah canım sende de Allah razı olsun​:revolving_hearts::revolving_hearts:

2 Beğeni

Merhabalar.benimde 9 ve 6 yasinda kizlarim var ve 3.kizimi bekliyorum​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Aynen bende​:joy::woman_facepalming:

2 Beğeni

Sen benim tersim benim 13 ve 9 yaşların da oğlum var 3. Paşam yolda​:heart:

2 Beğeni

Bende bir çılgınlık yapasım var kızım 4 buçuk aylık :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Sen niyeti bozmuşsun arkadaşım belli

2 Beğeni
  1. Hamile kalip 6 ya dogru yol almak isteyen ben​:grin::joy::joy:
4 Beğeni

Bende istiyorum ama ekonomi el vermiyor nasip kız olana kadar devamke :joy::joy::joy::joy:

5 Beğeni