6 yıldan sonra nasıl cesaret ettiniz, helal olsun ![]()
![]()

6 yıldan sonra nasıl cesaret ettiniz, helal olsun ![]()
![]()

Hep aklimdaydi aslinda erteleye erteleye bu vakit oldu![]()
Ben de aslında daha ilerde olsun diyordum ama bu zamana nasipmiş![]()
Bence beni tanımadan çılgınlık demeyin 5.ye hamileyim
ilk evliliğimden 3 çocuğum var şimdi ki eşimden de 1 kızım var ve 4 aylık hamileyim kader beni buralara getirdi ama çocuk doğurmak çokta kendi kararım değildi tabi Allah onlara sağlık sıhhat versin ne diyelim evlatlarimiz sağ olsun![]()
Harikasınız ![]()
Cesaretinize hayran kaldım ![]()
3 oğlum var tam bu defter kapandı derken ,ummadığım anda 4.ye hamileyim Allah’ım nasip etti tatmadigim kız evlat duygusunu da tattirsin bana.nasip ettiyse sevindirir insaAllah
Merhaba canım hoş geldin aramıza. Gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin. İnşallah bir kzınız da olur ![]()
Amin hoşbuldum cok teşekkür ederim duaniza yürekten amin ![]()
Günaydın canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun
Rabbim gönlüne göre versin @Sadece_anne
Rabbim isteyen herkesin gonlune gore versin insallahh
Kobtrol yaklastikca icimde vesveseler peyda oldu sizinde oyle oluyor mu?![]()
@Sadece_anne hoş geldin ![]()
Bekelmediğin bir anda rabbim vermiş minik mucizeyi sana demekki bir sebebi var belkide kızdır ![]()
Hayırlısı olsun hakkında![]()
Teşekkür ederim insaAllah dualarinizda yer verirseniz sevinirim kimin duası kabul olur belli olmaz![]()
Rabbim gönlünüze ferahlık versin ![]()
3 üncü bebişe hamile anne varmi benim gibi nasil gifiyo gebelik acaba paylaşirmisiniz bizimle![]()
Biz varız ![]()
Sen nasıl anladın üçünçüye hamile olduğunu aralarında kaç ay veya yaş var ben Şüpheleniyorum benim kızım daha 5aylık
Istediğimiz bir çocuktu oğlum 8 kizim 6 yaşinda bende daha yeni 5 haftalik hamileyim ![]()