Ben vazgeçtim :')

Valla napim korkuyorum ama yapıyorumda nasıl bişi anlamadım :rofl:

Ay bende 3. Hamileyim şuan 21 haftalık olduk en çok bunda korkuyorum neden acaba :rofl:

Ay bende ya diger ikisinde böyle korkmadım biliyormusun bunda nedense korkum daha yüksek​:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Kaç yıl önceki gönderi yorum yapılınca bilidirm geldi tekrardan sevindim bu arada doğumdan hiç ama hiç korkmayın bebek ayrıca nasil geleceğini kendi seciyor gerçekten öyle tabi önce Rabbimin takdiri ben yine olsa yine aynı soğuk kanlilik ile doğuma girerim tek tavsiye vermem gerekirse sezaryen olursan olursanız kesinlikle belden uyuşma olmasın doktorların neden ısrar ettiklerini anlamıyorum ben istememe rağmen belden yaptılar bence hiç kimse o anı o şekilde yasamamali bir de belde de ufak da olsa bir problem kalıyor. Benim 13 ay oldu doğum yapali hala kutlemiyor ayrıca karnına bastırma olayını hemen yaptıkları için zaten ameliyattan çıkıyorsun evet benim fazlaca canım yandı kişiden kişiye göre değişiyor ama sezrynda olsa üç gün bu zorluğu oluyor ben ilk dogumum ve bir iki saat geçti geçmedi ayağa kalkıp bebeğimin altını degistirdim bizler güçlü varliklariz boşuna analık görevi kadina verilmedi Rabbim o anda olan olmak isteyen kim var ise dedikleri gibi bir avazda kurtarsın bol bol dua edin :ribbon::palms_up_together:

Allah yardımcımız olsun valla :grinning_face_with_smiling_eyes::cherry_blossom:

MaşaAllah bünyen güzel atlatmış, benimde bi tanıdığım ölüm gibi demişti. Nerdeyse 2 aya 3 aya yakın yattım demişti. Tevekkül ediyorum sadece. Olmaması daha kötüydü. Korkuyorum ama böyle de diyorum kendime. İnşaAllah sağlıkla büyütürüz yavrularımızı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts:

Bende senin gibiyim olmuyo cocugum doktor sorun yok Dior allahtndir dedim yapacak birşey yok isyan etmemek lazm sadece şunu dedim ve rahatladim Allah’ım cocugm olacaksada işaret ver olmuyacaksa dedim ve hamile kaldım 6 haftalık düşük ettm ve olacgni biliyorum ama zamanı deil.smdi demkki sabr ve dua etmek lazm her akşam salavtlR dualar edyrm bu beni rahatlatyo.

Cocugu oldu hamile şimdi zaten yazmis ya zamani simdiymis demek ki

Çok şükür doğumumu bekliyırum o sıralar depresyona girmiştim resmen maddi sıkıntılar olsun bir de çocuğun olmaması olsun vs, Rabbimin bildiği varmış demek ki. Çok şükür yine de. Gebe kalmadan önce de Rabbime çok sığınıp dua ediyordum tevekkül ediyordum. Resmen küsmüştüm hayata. Rabbim uzak etsin bu huyu herkesten. Rabbim layığıyla annelik yapmayı nasip etsin hepimize.