Ben vazgeçtim :')

Ablam bir sene boyunca olmadi ben 1 bucuk senedir ugrasiyordum bana kist var yumurtan tembel dediler hic bir tedavi almadan kendiliginden bize supriz yapti adetim 15 gun geciktigi halde gitmedim hastaneye cunki yok dedim kistten dolayi duzensiz ama 6 haftalik hamileymisim suan 25.haftadayim 5 ay da vazgecmek dogru degil saglik sorunun yoksa illaki olacaktir hic beklemedigin bi anda sen yeterki umudunu kaybetme o nasip seni bir gun hic beklemedigin bir anda bulacak emin ol buna

Vazgecme ve burda zamani geldiginde ben hamileyimmmm diye haykirmani bekliyoruz bu surecte strese girmemen cok onemli kendini rahat birak

Canim vazgecmen için çok erken 5 ay denemissin insanlar 15 yıl uğraşıyor ben 5 yıl uğraştım ilaçlar onlar bunlar polikistik over kilo ver öyle çocuğun olur dediler gittim mide ameliyatı oldum zayıfladım uğraştım olmadı yine ilaç kullandım 2 tane düşük oldu yıprandım oturdum ağladım ama isyan etmedim benimde çevremde herkesin bebeği oldu acımı onların bebekleri ile bastırdım ama isterdim kendi evladımı bağrıma basayım o kadar uğraşlar sonucu olmuyor benim zaten biz zaten beceremiyoruz düşüncesinden sonra kendi kendime hamile kaldım şuan bağrıma bastığım 4 aylık bir bebeğim var umudunu kaybetme 5 ay önemli değil herkesin hormonları bünyesi bir değil o 2 ayda olur sen 1 yılda doktorlar bile evlendikten sonra 1 yıl diyor o 1 yıl içinde olmazsa ilaçlar var bunlar için ama Rabbim ol der olur herşeyin vakti zamanı var bende o kadar ilaç o bu uğraştım ama yine kendi vaktinde oldu tam umudumu kaybetmisken oldu sakın üzülme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur belkide çok güzel çok sağlıklı bir bebeğin olacak sakın umudunu kaybetme​:heart:

Tam tamına 4 yıl çabaladık çocuğumuz olsun diye doktor doktor gezdik doğal şekilde olmaz dediler. Sonra 1 yıl hiç birşey yapmadık tükendik geri çekildik. Amma hiç bir zaman Allahtan umudumu kesmedim sonra adet gecikmesiyle test yaptım çift çizgiydi inanamadık nasıl olur diye doktora gitdim hamilesin dedi​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: o an ki duyguyu anlatamam. Demek ki her şeyin bir zamanı varmış asla ama asla umudunu kaybetme.