Bebişlerin isim anlamları

Merhaba hanımlar
Bebişinize verdiğiniz ismin anlamı nedir?

2 Beğeni

Günay: güneş gören yer, gündüz ve gün aydınlığında ay

3 Beğeni

Fateh ( Fatih ) bir yeri Feth eden,Azerbaycanca da Səxavətli,igid anlamına geliyor,yani korkmaz cesur anlamnda

4 Beğeni

ÖMER :blush: hayat, canlılık, yaşam

5 Beğeni

AYLİN; ay parıltısı:smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Mükemmel bir anlamı varmış allah sağlıklı güzel ömür versin :nazar_amulet::bouquet:

1 Beğeni

Eylül Nare koyacağız biz. Eylül : İbadet eden Nare : Güç anlamına geliyor

5 Beğeni

Bizde bebeğin ismini Ömer diye düşünüyoruz​:smiling_face:

3 Beğeni

Adaş olacaklar :slight_smile: çok güzel bir isim Hz.Ömerden esinlendik

5 Beğeni

İlay Pera düşünüyoruz. :slightly_smiling_face: İlay, ülkenin en güzel kızı demek Pera ise Latince petradan türemiş, sağlam güçlü kişiyi ifade ediyor :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Almila; güzel, elma gibi kıpkırmızı yanaklı demek :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Ben kızıma DURU ismini koymuştum anlami :point_right:Adı sanı temiz kimse. Sel gibi ışık, sel gibi akan ışık. Bulanık olmayan, temiz, berrak, saf​:point_left: demek simdi oğluşum olacak ona CİHANGİR ismini koycaz :point_right:Dünyaya egemen olan, dünyayı zabteden kimse. Osmanlı şehzadelerinin ortak adı:point_left: demek…:smiling_face:
İsmiyle yaşasin bebislerimiz​:blush::blush:

3 Beğeni

Maşallah adıyla yaşasın
Güzel sağlıklı ömrü olsun :nazar_amulet:

2 Beğeni

Aminn hepimizin evladinin insallah :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Konçuy düşünüyorum tabi kız olursa. Öztürkçe de ay yüzlü prenses demek. Erkek olursa Teoman

1 Beğeni

Ayy Konçuy ismi çok güzell.

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ömer;Hayat,canlılık,yaşama sebebi

Teşekkür ederim şarkı için :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts::heart:

1 Beğeni

Rica ederim çok severek dinlerim artık cinsiyet belli olunca kız ise sende dinlersin :smiling_face_with_three_hearts:ne zaman belli olacak

1 Beğeni