Bebişinize oyuncak aldınız mı? 🧸

Kızlar çocuk odasını hazırlamaya başladım birkaç tane de oyuncak almak istiyorum ama yenidoğan için nasıl oyuncaklar alınabilir hiçbir fikrim yok :frowning: siz bebişlerinize oyuncak aldınız mı? Neler aldınız :teddy_bear:

Babası bi peluş ayıcık almış ben bişey almadım çok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum çünkü çocuklar doyumsuz büyüyor o zaman eğitici oyuncaklar daha iyi olur

1 Beğeni

Yenidoğan döneminde çok ilgisini çekmez oyuncak aslında.Çıngıraklı çorap ve bileklik alınabilir beşiğine dönence alınabilir birde ilerleyen dönemler için oyun halısı ve aktivite masası öneririm

2 Beğeni

Aynen ben de çok fazla oyuncak almayı düşünmüyorum ama odasını düzenlerken hevesleniyor işte insan

Öneriler için teşekkürler :heart: ben ilgisini çekmesinden ziyade peluş falan alsam ya da uyku arkadaşı beşiğinde durmasının sakıncası olur mu ya da oyuncak alınırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mı diye merak ediyorum

Aynen canım seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliyim benim de ama çocuk belli bi yaştan sonra evde ki eşyalarla oynamayı daha çok seviyor

1 Beğeni

Uyku arkadaşı evet onu unutmuşum bende almayı düşünüyorum hem oyuncak hem örtü olarak kullanılan uyku arkadaşı modelinden iyi hatırlattınız

1 Beğeni

Haklısın canım

Örtü olarak kullanılanı var mı? Ben hiç denk gelmemiştim, almayı düşündüğünüz bir marka ya da ürün varsa link rica etsem :pleading_face:

Ben tavsiye etmem benim kızımın vardı bı alıştı bı ara kayboldu o yok diye uyumadı aynisindanda bulamadım başka yerde çok ağladı 1 2hafta zor unutturdum

1 Beğeni

Uyku örtü olarak bende tavsiye etmem açıkçası kendi yiğenimden biliyorum uyuduğu örtüsü vardı adını ba koymuş ona sarılmadan uyumazdı olmayınca ağlamaktan gözleri Kıp kırmızı oluyordu

1 Beğeni

Ben oyuncak almadım ama kendim örüyorum çıngırak emzik zinciri bide amigurumu oyuncaklar yaptım

2 Beğeni

Modakids Sevimli Kuzucuk Peluş Welsoft Bebek Çocuk Uyku Arkadaşım Uyku Yastığı Koyun Kuzu Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bunu beğendim almayı düşünüyorum açıkcası

1 Beğeni

Yaa o kadar çok bağlanıyorlar mı? :cry: Tedirgin oldum şimdi ileriki zamanlarda oyuncak almak daha mantıklı öyleyse

Öyleyse bebişlerin belli sabit örtü battaniye falan olmaması mı lazım alışkanlık oluşturmamak adına değiştirerek mi kullanmak gerekiyor

Ne güzel maşallah :nazar_amulet: elimden hiç gelmez öyle şeyler, bebişiniz güle güle kullansın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok tatlıymış :heart_eyes: arkadaşların dediğine göre bağımlılık oluşturabiliyormuş araştırıp ona göre alsak daha iyi olur sanırım teşekkürler link için :heart:

1 Beğeni

Aynen canım 2 yada 3 tane değişikli olsa daha iyi olur battaniyeyi sahipleniyor her gittiği yerde onu istiyor emerken bile elinde olacak o kadar bağlıydı en son sakladım çöpçü götürmüş dedim ah çöpçü diyi geziyordu :joy:

1 Beğeni

Benim bı arkadaşimin bebeğinin oynadığı dikkatini ceken şeylere dikkat etmiştim. Ona bakarak oyun halısı almıştım yukarıdan oyuncakları sallanan. Geçen gün de ebebekten hisirtili kitap aldım rengarenk hayvanlar var üzerinde 100 liraydı. Başka bir şey almadim henüz. Doğduktan sonra çıngıraklı bir iki tane alırım diyorum çünkü, oyuncagi olmayan bir eve gidildiğinde bebek sıkılıyor anne bebek çantasında bi iki oyuncak bulundurmak çok iyi oluyor anne için.

2 Beğeni

Benim ablam da bana yapacak kızımın uyku arkadaşı amigurumi bebeğini emzik Zincirini çok güzel oluyo onlar

1 Beğeni