Yaaa kıyamam tamam canım bir iyice araştırıp bakarım bu konuya
Oyun halısı çok mantıklı evet herkes öneriyor ben de ekledim listeme, kitap için çok erken değil mi ilerisi için mi aldınız siz? Çantada oyuncak bulundurma fikrini de not aldım, teşekkürler
Ya ne güzel el emeği olması daha güzel bende anneme atmıştım deneyecek bakalım olmadı bu model alırım uyku arkadaşı
Ilk çocuğuma oyuncak konusunda ne istediyse aldım. Ve bu durum maalesef mal değerini bilmeme,çabuk sıkılma, dikkatınin dağınık olmasına sebebiyet verdi. Bu bebişe ise az öz oyuncak almaya karar verdim. Bebek olduğu için mümkün mertebe plastik harici oyun alacağım. Mayıs ayında alışveriş yapmıştım.Patik,cingirak uyku arkadaşı tarzın da örme oyuncaklardan aldım. Battaniye formunda olanlar yeni doğan için bence uygun değil. Ağız burun kapatma tehlikesi var.
Kitap gibi değil böyle hışırtili ses.cikariyo renkli
Aynen canım örme bebekler falan da alabilirsin el yapımı çok güzel şeyler var yolculuk sırasında da oyalanıyor iyi olur
Ne kadar da tatlılarmışş, güle güle kullansın bebişiniz ilk tavşanlı olan setin linki var mı bu arada nereden aldınız
Teşekkür ederim.Linkini atacaktım aslında fakat mağaza kapanmış görülemiyor. Aynı bu formdaki amugurimi tavşan yazıldığında trendyolda başka satıcılarda da var. Hatta benzerini geçen hafta E-bebek mağazasında gördüm 🩷
Tamamdır bakacağım muhakkak, teşekkür ederim
Yaaa hepsi çok tatlııııı güle güle kullansın bebişşş
Canım ben 1 tane çınqıraklı oyuncak aldım zaten yeni doğan çoçuğun pek ihtiyacı olmuyor işdə böyüdükcə alırım daha önəmli lazımlı şeyleri aldım