Bebişiniz kaçıncı haftada doğdu?

Tamam normal doğum için de 40 a kadar zamanın var canım sancılarını takip et yinede

Suyun gelebilir ufak ufak sancın baslayabilir ama senin su an hic belli olmaz ne zaman dogum yapacagın su gelmesi genelde bir anda olur sızıntı seklinde cok nadir olabilir sancinda basladiginda oyle hafif hafif degil kendini hissettirecek zaman gectikce 10 dakika da bir karnin kasilmaya belin agrimaya baslayacak bu arada kanaman da olabilir suyun gelirse ve kanaman olursa vakit kaybetmeden hastaneye gitmelisin sancın dayanabildigin kadar dayan evde sonra git

Birde sancı vurdukca kendini birakma evde yuru oldugun yerde acilman cabuk olur

İlk hamileligim de sezeryan oldum tam 39 haftada oldu. Bence doktorunuzu dinleyin, bir sıkıntınız yoksa, bebek gelisimini tamamlasın iyice, 40 haftaya kadar ne kadar kalırsa o kadar iyi anne karnı

Anladim tşk ederim

1 Beğeni

Tmmmm tşk ederim

1 Beğeni

41.haftada sezeryan oldum. Su gelene dek ya da vakti dolana dek beklemek istedim. Iyiki de öyle oldu… Suyum gelmedi ama ya da doğum başlamadı baya sevdi bizim oglan içeriyi artık 41.hafta son seviye diye aldılar. Özetle durabildiği kadar dursun onun için daha sağlıklı olacaktır :smiling_face_with_three_hearts:

37 de dogurdum acil sezeryanla

39 gec degil hele ilkse ve ve sknti yoksa hic gec degil. Gittigim hastanede 2 ve sonrasi sezeryanleri 39 haftada aliyolardi banada 39 a gun vericekdi benim ilki 38 de sanciyla geldigini bununda erken gelme ihtimali olirmu diyince 38 e gun verdi iyikide vermis acilmam sancim vardi hazirliksiz yakalanmadim . Ama normalde 39 da aliniyo

Sezeryan ile 38+2 de doğurdum ama 38+0 da devlet hastanesi’ne yatışım yapılıp 2 gün sonra özelde doğurdum

Bişey diycem dikiş falan yedin mi kaçıncı gebelikti

Benim ilk

Yorumdaki ilk gebeligimdi şimdi bir oğlum daha var ilkinde dikis vardı ama ikinci de yoktu

1 Beğeni

Ben 8 ci haftadayım

38+3 de doğum yapacağım günümü aldım çok şükür

39+4’teyiz bizde merakla bekliyoruz :hugs::woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

39+1 de geldi güzel kızım :heartpulse:

39+5bende sıkıldım ve bekliyorum

1 Beğeni

35+1 olduk kacıncı hafta doğum yaptınız.