Kızlar iyi akşamlar 31 + 4 teyim merak ediyorum kızım kaçıncı haftada gelmek isteyecek. Siz kaçıncı haftada doğum yaptınız? Bebekler ne zaman dönüyor ?benimki en son tersti sezeryana karar verince kaçıncı haftalarda alıyorlar
Oğlum 38 hafta 3 günlüyündə doğdu kızım şuan 31+4 biraz aceleci erkən dönmüş bakalım Nasil Olucak
38+2 planlı suni sancı
37+0 planlı suni sancı bende de sonuç acil sezeryan.
35+2 suyum geldi hoop sezaryen oldum. Çatım dar olduğu için zaten her türlü sezaryene alacaklardı
40arti 6 acilmam vardi 5 cm evden gidince Yinede suni sanci yedim.
Kızım 40. Haftada oğlum 39. Haftada doğdu her ikisi de planli sezeryan
Herkesin doğum hikayesi farklı bakalım bizim kız ne zaman gelecek sonlara doğru insan merak ediyormuş 38.haftadan sonra gelir inşallah
mukemmel bi soru baslik olmus. planlanan benim de 21 kasim ama isyerinden hep son bi hafta kala ayrilmayi dusunuyodum izne ama bu baslik fikir oldu olucak genelde sabirsiz sanirim bebisler
39+4 3 gün sunı sancıyla normal doğuma zorlandım . 8 cmle acil sezeryan .
Bende çok merak ediyorum ne zaman gelecek bebiş nasıl bir doğum olacak. Ağrılarım çoğalmaya başladı özellikle ayakta dururken canım yanıyor sağlık durumum iyi olmadığından 30 gün heyet raporu alıp işten ayrıldım sonraki hafta 32 ye giriyoruz kızımla doğum iznine ayrilacam. Heycanla bekliyorum doğumu korku stres mutluluk karma karışık
Ağrılarınız dinlenince geçmiyor mu ? Ben de çok merak ediyorum zaman gittikçe azalıyor
Dinlenince azalıyor ayakta kaldığımda yada yürüdüğümde tekrar başlıyor adet olmuşum gibi kasık bel ağrısı çekiyorum, 4 gün filan oldu sanırım öncesinde böyle adet ağrısı en son adet gördüğüm de cekmistim
Rüya 41. haftada doğdu. 7. ayında doğum pozisyonu almıştı
Eylül 38. haftada doğdu. 5. ayında doğum pozisyonu almıştı
Evet çok şükür şimdi durumları iyidir inşallah. Hayırlısı artık
Ona bebiş karar veriyor canım benim ilk 38+2 haftada ikinci 39+4 hafta doğdu
Bende 38+1 haftalık oldum. Heyecan ve korku içindeyim. Nst de doğumu başlatacak sancıların henüz başlamadığı görünüyor. Günlük yürüyüş ve egzersizler yapıyorum. Günlük birkaç tane hurma yiyorum. Umarım zamanında ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim hepimizin yavrusunu
38+4 de yapmıştım
İlki 38+0 ikincisi 39+1 deydi