Ben 3. Çocuğumu 40+3 gunlukken doğurdum değişiyor
Birinci çocuk 39+3 ikinci çocuk 39+5 ![]()
Bende ilk çocuk 40 da ikinci çocuk 37 de üçüncü Allah Kerim bakalım ne zaman isterse![]()
ikisi de normal dogumdu canları ne zaman isterse geliyolar daha doğrusu ![]()
![]()
![]()
![]()
Bende normal doğum istedim ama 38. Haftanın sonunda beni sezeryana aldılar
İlk bebeğim 39+0 da doğum yaptım
37+4 günlükken doğum yaptim ben ![]()
![]()
Kızlar 36+3 günlük olduk. Sezaryen doğum istiyorum. Sezaryan doğumla kaçıncı hafta da kavuştunuz bebeğinize? Doktorum 39 haftaya kadar bekleyelim diyor 39 geç değil mi?
Ben 38.haftamda doğum yaptım bebeğimin kilosu 3kilo 320 diydi
Maşallah sağlıkla büyüsün
küveze girdi mi bebeğiniz? Ben de kendi isteğimle aldırmak istiyorum ama erken aldırdığım için küveze girerse diye de endişeleniyorum.
Teşekkür ederim canım hepimizin bebişi inşallah sağlikla büyüsün yok girmedi küveze zaten sezeryan doğumlarda genellikle 38. Haftada bir çok doktor alıyor ama şoyle bir durumda var tabiki bebek anne karnında nekadar çok kalırsa okadar iyi yani 40.haftaya kadar
En ideali 38+ sonrası sezeryan için herhangi bir sağlık sorunu yoksa tabi
38 haftalıkken normal doğum yaptım ![]()
39+3 te sezeryan oldum. Bence sonuna kadar beklenirse daha iyi olur, bebekte gelişimini tamamlasin. Doktorunla konuşup belirlemen o yüzden daha uygun olur. Hepimizin bebeklerinin gelişimi farklı çünkü. Doktorun neyi uygun görmüşse en iyisi odur.
Doguma nasil baslar sizinki nasil oldu kacicin ayda dogum oldu
@tecrübeli-anneler yardımcı olabilir misiniz
Ben zaten son aydayim 9 aylik oldu kizim ama gunu bekliyorum doguma içim
Yarin 37 haftalik oluyorum
Daha 3 haftan var canım benim yalancı sancılarım çok olmuştu Ama sezeryana girmeden önce nst’de doğum sancıları çıkıyordu ben hissetmiyordum
Ama bana normal doguma dedi doktor
Benim 22 gunum var bugun yarin 21 gunum kaldi