Aynen öyle doktorda gelişimi ve sağlığı iyi dedikten sonra kilosuna çok takılmamak lazım ne de olsa doğduktan sonra kilo alır
26 haftalık hamileyim doktor 940 gr dedi normal mi acaba
Bugün randevumuz vardı bizimde 32 haftalık olduk kilomuz 2070 ila 2100 arası dedi doktor 1 hafta öndeydi ama herşeyi normal dedi bir sorun yok çok şükür biraz iri aileden kaynaklı olabilir dedi eşimin ailesi de uzun ve yapılı benim ailemdekilerde biraz yapılı o yüzden normal
Hiç stres yapma.benimki 33üncü haftada 2200 dedi kilosuna.her bebek ve anne farklıdır.seninkinin kilosu çok az değil.sağlıklı olması önemli bence.ilk bebeğim 2900 doğdu herkes küçük dedi ama şuan 10 yaşında boylu poslu bir oğlan oldu Allahım sağlıkla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah
32 haftalık olduk ve bebeğin kilosu 2 kilo
Biz de 36 haftalık olduk 3 kilo. Doktorumuz her şey güzel dedi Pazartesi tekrar kontrolümüz var artık kontrollerimizde 2 haftaya düştü
Merhabalar 29 haftalıkken gittiğim de doktor bebeğime minyon 1 hafta geriden geliyor demisti 33 haftalık olduk şuan herşey yolunda şükür siz bol su içmenize ve beslenmenize dikkat edin Allah’ın izniyle toparlıyorlar
Ben normalde 32 haftalığım ama bebek 2 hafta öndrn gidiyor 34 haftayla uyumlu 2.300 gramdı doktor iri bebek dedi
Bebekten bebeğe değişiyor işte, doktor sorun görmüyorsa kafaya çok takılmamalı kilo mevzusu
Bencede öyle
33 haftalıken gittim doktora 2300 demisti
Boyum 1 50 kilom 45 ti ilk hamileligimde ilk zamanlar bebek için senin gibi minyon olur demisti doktor 50 cm 3600 gr doğdu oğlum benim minyonlugumla alakası yokmuş yani genelde hemen öyle bişey diyor doktorlar kabak çekirdeği muz avakado mercimek falan tüketin kilo konusunda çok işe yariyorlar sağlıkla kucaginiza alırsınız insaallah
Eğer bebeğiniz kilo alsın istiyosaniz hergun iki adet muz yiyin benim 3. Hamileliğim ilkini anlamadım ama 2. Hamileliğimde son haftalarda çok sıkıntılı olmama rağmen doktorum muz yememi şöyle sadece 1 hafta da 1 buçuk kilo aldı bebeğim zaten 2 hafta sonra doğum yapmıştım ve 3560 Gr doğdu kizim erken oldu kilo clve ciğer geliştirici vuruldugum için kuveze almadılar siz dusunun ve şuan kampanyalı zim 3 yaşında maşallah çok çok iyi
Kızlar 26 haftalık hamileyim dün hastaneye gittim ve doktor bebeğin 1 kilo dedi sizce bebeğimin kilosu haftasına göre fazla mı? Yoksa normal mi?
@Betüll merhaba 26. haftada bebeklerin kilosu genellikle 800-900 gram arasında olur. Bebişinin gelişimi gayet iyi maaşAllah
Ayyy çok teşekkür ederim
2 hafta önde sanırım buyle giderse iri bebek olur
Yok önde değil tıkır tıkır haftamîzda ilerliyoruz sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum
Bebeğimin kilosu bi tık az kilo alması için ne yapabilirim
Haşlanmış yumurta ceviz muz kefir kullanabilirsin avakado falan . Ben her gün hemen hemen haşlanmış yumurta tüketiyorum onun çok etkisini gördüm diyebilirim