Bebeklerimizin Kilosu

Allah razı olsun :bouquet::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

sizdende Allah razı olsun canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kızlar bebek kilosu ve boyu 25. Haftada kaç oluyor ? İnternette yazan değerlere göre benim bebek kısa. Çok sinirlerim bozuldu yanlış mı ölçüldü acaba. Yardımcı olur musunuz ?

Ben doktoruma boyunu sorduğumda bacak boyuna göre bedensel uzunluğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz ama o değerin bir anlamı yok buyüzden ölçmeye zahmet etmiyorum dedi. Sadece kilosuna dikkat ediyo oda organların vs. Gelişimi düzgünmü diye

Ne kadar dedi boy ve kiloya ben de 26. Haftaya giriyorum dun kontrolum vardi 32 cm boyu 850 gr agirlik olduğunu söyledi :hibiscus:

1. Haftada kaç kilo idi bebekler :baby:

Uygulamanın Haftam sayfasında ortalama bebek kilosu yazar.

750 - 800 gram civarı oluyor. Her bebek farklıdır elbette. Uzun boylu bir bebekte boy daha uzun olabilir, yani ortalamanın üzerinde olması normal.

Anneler merhaba 34 haftalığım bebegim 2180 gr doktor bi tık minyon dedi minyon bebek oldugu icin hareketlerini takip et azalırsa mutlaka gel dedi sizce kilosu normal mi ? İster istemez stres oldum

Benim de 34 haftalıkta 2100 küsurdu. Zayıf ama sağlıklı Yemene içmene dikkat et yeter demişti

Moralinizi bozmak istemem ve beni yanlış anlamayın lütfen ama bu haftada bebeğin kilosu bu kadar olması az 2 kilo olması gayet normal ama gr olarak 300,400 arası olması lazım benim teyzem bir ay önce 34. Haftada doğum yaptı bir kızı oldu kilosu da 2400 gr’dı

Doktorumda öyle söyledi fakat beslenmem cok düzgün cok dikkat ediyorum kendim minyon bir insanım doktorum bu yüzden bebegiminde minyon oldugunu söylüyor sağlığı kan akışı suyu vs güzel ama cok hızlı büyümüyor sanırım

Aynı haftadayız 1 ay önce önde gidiyodu kilomuz şuan 2.200 gr ama geçen ay gerçekten çok stres yaptım mideme vurdu resmen doktorum çok pimpirikli bunu rağmen sadece sola yatmamı söyledi düzenli beslendiğimiz sürece stres yapmamamız gerek gerçekten etkiliyor

2 Beğeni

Hiç stres yapmayin kizlar valla ben 39+3 te doğum yaptim 2840 dı kilosu şuanda 1 buçuk aylik oldu ve 5 kilo doktor fazla bile kilo almiş dedi hemen kilo aliyolar çabuk toparlaniyo :blush:

2 Beğeni

Stres yapmayın kiloyuda hiç problem edip kafanıza takmayın canlarım benim ilk oğlum 2.470 doğdu maşallah hiçte bi sorunu yoktu büyüdü gitti :hugs:

3 Beğeni

Kilolu olsa da sıkıntı yapıyorlar. bende bebek kilo aliyo diye stres yaşadım hamilelikte. 4 kilodan fazla bekliyoruz dedi Dr 38 haftalıkken doğumu başlattı daha fazla kilo almasin diye, 3.5 kg doğdu yanılma payı da var. Sağlıklı olsun da kilo önemli değil hemen toparlanıyorlar

3 Beğeni

Demek ki bebiş sana çekti canım, sağlıklı her şey yolunda dediyse takılmasın kafana. Doğduktan sonra kilo alır inşallah

1 Beğeni

Yok estağfurullah niye yanlış anlayayım. Doktorum da kilosunun az olduğunu söyledi zaten sadece boyu ve diğer şeyler iyi olduğu için gelişimine iyi dedi. Her hamilelik nasıl farklıysa her bebeğin gelişimi de farklı oluyor önemli olan sağlıklı olması, doğduktan sonra alırlar inşallah kiloyu

Benim nirmalde 34 haftalik bebeğim ama ultrason da 2 hafta geriden geliyo 1800 gr çok mu az?

Sağlığı falan iyiyse kilosuna fazla takılma o zaman doğduktan sonra zaten hizla kilo alır ve büyür :slightly_smiling_face:

1 Beğeni