35+1 bebek kilosu 3.300 boyu 51 cm doktorum iri bebek dedi
Rabb’im sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
Çok teşekkür ediyorum
Rica ederim
Maşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım
Maşallah ben de 34 haftalık hamileyim oğlum 2500 kg doktorum diyet ve yürüyüş yapmam gerektiğini söyledi bugün başladım bakalım
2.5 kg haftana göre ii aslında ndn diyet ypman gerektiğini söyledi ki
Zor doğum yapılabileceğnden korkmuştur
Benimdw 39. Haftada 3.550 gram doğdu 50 santimdi normal doğum yaptım
Bende anlamadım aslında ilk çocuğumda 4 kg falan diyorlardı 3 buçuk doğdu yanılma payı da vardır muhakkak. Doktor biraz fazla tepki verdi bu kez bir buçuk ayda bir kilo almışım çok fazla kilo da almıyorum zaten
Çık değil ki normal niye çok demiş
Merhaba maşallah ne kadar güzel ultrason kilosu ile doğum arasında fark oluyomuş öyle diyolar bence güzel kilosu maşallah, ne soracağım sana nasıl beslendin bem 28 haftadayım 1100 kg, haftalık 150 gr alsa doğuma kadar 2500 de kalıyor buda bana az geliyor , bebeğe nasıl kilo aldırdın.
34+5 kilosu 3.300 51 cm
Bebek kilosunu haftaya göre hesaplarken hemen haftanın ilk günü. Mu baz alınıyor yoksa haftanın son günü yeni haftanın başı mi baz alınıyor örneğin 24 haftalık gebelikte bebek kilosu dediğimizde 600 Gr veriyor ya bu 600 gram 24+1 hafta =600 Gr mi yoksa 24+6hafta =600 Gr mi oluyor yani haftayı tamamlayınca mi kilosu uyumlu oluyor
canim 24 hafta yazdiginda tam 24 haftayi doldurmus oluyor 24 + 1 2 oldugunda 25 i tamamlamaya gidiyor canim sen 24 ü baz al canim
Yani ilk günü baz alıyoruz doğru mu
siz suan tam kac haftaliksiniz
24+4haftalik
tam 24 ü doldurmussunuz 3 gun sonra tan 25 haftalik olacaksiniz 25 tam dolmus olacak yani canim
3 gun sonra tam 25 hafta olarak cocugun kilosunu ogrenebilirsiniz