Bebeklerimizin Kilosu

:rofl::rofl: teşekkür ederiz :innocent:

1 Beğeni

Oyy maşallah minik kuzuya​:heart_eyes: Ohh şimdi ele geliyordur, bakman çok daha kolay olur​:heart_eyes:

2 Beğeni

Arkadaşlar Ömer 70 günlük oldu bu gün ve kilosu 6,750 Doktoru doğum kilosuyla hesaplayıp olması gerektiği kg 4,900 söyledi.Sizce böyle önde gitmesi irelde bir sıkıntıya yol açarmı?

3 Beğeni

Maşallah yavruya

2 Beğeni

Senin Ömer nasıl?

1 Beğeni

Benim ömer aynı huysuz :rofl: bızde 21 gunlukken gittik 4345 dedı kg masallah dedı doktor bakalım

2 Beğeni

Zaman zaman geçecek o huysuzluklarda.Alışa bildinizmi bir birinize? MaşAllah adaşımıza :yum:

1 Beğeni

Bu şekilde hızla devam ederse ek gıdaya başladığında diyet önerebilir doktor. Şuan anne sütüyle geldiyse bu kiloya bişey demez zaten. Bizimde sünnetten sonra bir sorun oldu doktorumuza gittik geçen hafta 7600 çıktı kilosu. 200 gr fazlası var dedi. Sorun olur mu dedim. Şimdi bu yürüyemiyo ya yürüdüğünde bir kilo kaybı olacak o zman için cebinde fazladan 200 gr varmış gibi düşün dedi. Ama fazlası 2 küsur olsaydı muhtemelen diyet önerirdi :smiling_face_with_tear: maşallah bu arada güzelim :rose:

1 Beğeni

Alıştık canım dün annemr verdim biraz uyymak için aldı götürdü ama verdikten sonra hemen özledim evlat bambaşka birşey şikayetçi olduğum ağlamasına kadar özledim aradım getir dedim özledim oğlumu ayrı kalmak istemiyorum :slightly_smiling_face: yalnız çok ağlak :rofl:

1 Beğeni

Ben de öyleyim

Sorun olmaz. Emekleme ve yürüme dönemlerinde eriyorlar :joy::joy:

Eylül son kontrolden 5500 kg çıktı. Normal dedi doktor

Ben de buraya 9 kilo bırakayım :woman_facepalming:t2:

2 Beğeni

MaşAllah Günaya ve ona iyi bakan Annesine :clap:t2::rose:

2 Beğeni

Teşekkür ederiz :joy:

2 Beğeni

Benden de bir adet 5,600 kg Eylül gelsin :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ömer tam 2 aylıkken kg 5,250 boy 60 cm dendi sizce nasıl ?

1 Beğeni

Bence çok güzel biz 5 kilo olduğumuz zamanlarda doktorumuz 3. Ay kilosu demisti

1 Beğeni

Bencede normal.

Kızlar Ömerin boyu kısa.Uzarmı peki?Geçen kontrole gitdiğimizde 69cm ölçtü. Eşimin babasının boyu kısa 1.60 civarı.İnşAllah boy konusunda çekmez ona :no_mouth:

Günay 68 cm bence sizin boy uzun

1 Beğeni

Doktoru kısa olduğunu söyledi​:confounded: