Bebişler kaç kilo
Ve kilo alması için ne yememız lazım
Mide yanmasın dan ischtahım yok
38 haftalık gebeyim ben sürekli kaşarlı tost yerim ve 4 gün önce gittiğimde hastaneye bebeğim 3 kilo 200 gramdı.
Maşalah
Brslenmeni nası yapıyosun ben mide yanmasın dan iştahım yokk
Muz ceviz kaşar bunlar çok çabuk kilo aldırıyor bende 35 haftalık dün gittim 3.200dedi ve fazla dedi benim şekeri var ondan kilolu dedi bende hep açım sizin aksinize herşey yasak olmasa varya nasıl yerdim
Mide yanması için limonlu soda içiyorum ben ancak o kesiyor
Deniycem tşk ederim
Merhaba hanımlar bebeğim 3.310 doğdu. Dün (34 günlük)sağlık ocağında 5.200 ölçmüşler. Sizce kilosu fazla mı?
Fazla mı bilemiyorum, bilen biri aydınlatır konuyla ilgili
Ben sadece annesi ne güzel bakmış Günay bebeğe, helal olsun o tatlış, fedakar anneye demek için geldim
Bunu ben bi yerde duydum sadece anne sütüyle bu kiloya sahipse sıkıntı yok fakat mama da varsa mamanın kesilip sadece anne sütüyle beslenmesinin daha sağlıklı olduğu söyleniyor
Ben de helal olsun anneye diyorum ve fazla mı değil mi diye bilemeden geri çekiliyorum
@duygugillerdenbiri @NURAN @Didem.Nursema
Teşekkür ederim arkadaşlar sadece anne sütü Allahima çok dua ettim. 2 yıl boyunca emzireyim diye. Galiba sesimi duydu.
anne sütü alıyor hemen emiliyor az kilo alir çok ümitlenme cansu dedimdi.
Saĝlik ocaği biraz yanlış ölçüyor bence, cumartesi çocuk doktoru daha dogru ölçüm yapar bence.
Nazar değmesin. Sizin sütünüz benimkinden daha çok olsun
Kedi ile ayni boy ayni kiloda oldular
Erkek bebeklerin 1 aylikken,3000-5750 kq arası olması normal.
Hahhhaa oyy maşallah iki kuzuya da Benimkine gelememişler ama henüz, bizimki 8,700
Evde tartı falan varsa aslında üstüne bebekle çıkıp sonra tek çıkıp farka bakabilirsiniz. Biz kedimizi öyle tartıyoruz sürekli
Evdeki tartımız 3 kilo kadar yanlış ölçüyor. Cumartesi olsa da bebeğimin kilosunu öğrensem
Oyy bir şey kalmamış, haberdar et bizi de
Maşallah
5.450 çıktı. Normalde 4.700 olması gerekiyormuş 3 aylık bebek kilosuna sahip dedi
İçerde 2 hafta önde gidiyordu ya şimdide öyle.Bak ne sadık çocuk.
MaşAllah olsun aslan parçasına!