Bebeklerimizin Kilosu

Bebişler kaç kilo Ve kilo alması için ne yememız lazım Mide yanmasın dan ischtahım yok :frowning_with_open_mouth:

38 haftalık gebeyim ben sürekli kaşarlı tost yerim ve 4 gün önce gittiğimde hastaneye bebeğim 3 kilo 200 gramdı. :smiling_face_with_three_hearts:

Maşalah :nazar_amulet:

Brslenmeni nası yapıyosun ben mide yanmasın dan iştahım yokk

Muz ceviz kaşar bunlar çok çabuk kilo aldırıyor bende 35 haftalık dün gittim 3.200dedi ve fazla dedi benim şekeri var ondan kilolu dedi bende hep açım sizin aksinize herşey yasak olmasa varya nasıl yerdim :rofl::rofl:

1 Beğeni

Mide yanması için limonlu soda içiyorum ben ancak o kesiyor

1 Beğeni

Deniycem tşk ederim

Merhaba hanımlar bebeğim 3.310 doğdu. Dün (34 günlük)sağlık ocağında 5.200 ölçmüşler. Sizce kilosu fazla mı?

Fazla mı bilemiyorum, bilen biri aydınlatır konuyla ilgili :face_with_hand_over_mouth: Ben sadece annesi ne güzel bakmış Günay bebeğe, helal olsun o tatlış, fedakar anneye demek için geldim​:heart_eyes:

5 Beğeni

Bunu ben bi yerde duydum sadece anne sütüyle bu kiloya sahipse sıkıntı yok fakat mama da varsa mamanın kesilip sadece anne sütüyle beslenmesinin daha sağlıklı olduğu söyleniyor

2 Beğeni

Ben de helal olsun anneye diyorum ve fazla mı değil mi diye bilemeden geri çekiliyorum :joy::joy::joy:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri @NURAN @Didem.Nursema

Teşekkür ederim arkadaşlar sadece anne sütü :grin: Allahima çok dua ettim. 2 yıl boyunca emzireyim diye. Galiba sesimi duydu. :star_struck: anne sütü alıyor hemen emiliyor az kilo alir çok ümitlenme cansu dedimdi.

Saĝlik ocaği biraz yanlış ölçüyor bence, cumartesi çocuk doktoru daha dogru ölçüm yapar bence.

Nazar değmesin. Sizin sütünüz benimkinden daha çok olsun :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

6 Beğeni

Kedi ile ayni boy ayni kiloda oldular :rofl::rofl:

4 Beğeni

Erkek bebeklerin 1 aylikken,3000-5750 kq arası olması normal.

Hahhhaa oyy maşallah iki kuzuya da​:heart: Benimkine gelememişler ama henüz, bizimki 8,700 :joy: Evde tartı falan varsa aslında üstüne bebekle çıkıp sonra tek çıkıp farka bakabilirsiniz. Biz kedimizi öyle tartıyoruz sürekli :joy:

2 Beğeni

Evdeki tartımız 3 kilo kadar yanlış ölçüyor. Cumartesi olsa da bebeğimin kilosunu öğrensem :innocent:

1 Beğeni

Oyy bir şey kalmamış, haberdar et bizi de​:heart_eyes::heart_eyes::balloon:

1 Beğeni

Maşallah :heart:

1 Beğeni

5.450 çıktı. Normalde 4.700 olması gerekiyormuş 3 aylık bebek kilosuna sahip dedi :see_no_evil:

4 Beğeni

İçerde 2 hafta önde gidiyordu ya şimdide öyle.Bak ne sadık çocuk.:joy::heart:

MaşAllah olsun aslan parçasına!:raised_hands:t2:

2 Beğeni